Testimonial Categories: Testimoniale

Ionica Olariu March 27, 2018 0

Oana P.

Tabara asta a fost speciala si draga mie. Inca de cand m-am inscris si am vorbit cu liderii, am simtit multa dragoste si incredere. Apoi a fost magic din prima pana in ultima zi.  Chiar m-am simtit mai aproape de cer si parca era ceva in aer acolo. Era Domnul nostru.

Domnul i-a binecuvantat peste masura pe liderii de la Bradatel si astfel si taberele sunt o binecuvantare pentru cei ce vin. 

In afara de Duhul Lui, ne-am bucurat si de simtul umorului al lor si bucuria asta fost molipsitoare. 

O alta mare bucurie, ne-a produs cel ce ne-a vorbit in fiecare seara, Radu Oprea, intodeauna indreptand toata atentia spre Hristos si asa plecam de acolo cu un mare zambet pe fata.

In rest, jocuri foarte faine, Catalin Ciuculescu Band cea mai buna alegere, si oameni frumosi de prin toata Romania. 

Abia astept vara asta, cu ajutorul Domnului mi-am propus sa merg din nou la Bradatel. 

admin March 24, 2018 0

Mihai G.

Am avut privilegiul sa aud despre Tabara Bradatel datorita unui afis pe facebook legat de revelion. Cand am vazut acel afis mi-am zis hai sa vad despe ce este vorba pe site si am vazut ca erau si tabere organizate pentru diferite domenii. Astfel, in vara urmatoare am zis hai sa incerc sa vad despre ce este vorba . Si iaca asa am ajuns in vara lui 2014 sa particip la 2 din taberele organizate de Bradatel. Locatia taberei mi-a placut foarte mult , daca iti plac muntii este locul ideal unde ai vrea sa petreci un timp extraodinar, cu experiente  memorabile, cu oamenii cei mai faini care ai putea sa-i intilnesti, acolo am intilnit tineri, si foarte tineri J, voluntari  gata sa slujeasca cu toata dedicarea pentru ca participantii la programele taberei sa  se simta mai bine ca acasa.

Multumesc Bradatel! 🙂

admin March 24, 2018 0

Daniela I.

Pentru mine tabara Bradatel a insemnat o oaza de liniste in mijlocul naturii, in mijlocul unor oamenii cu aceleasi valori care cauta sa il cunoasca pe Dumnezeu si isi doresc sa se apropie de El in mijlocul naturii. Mesajele, timpul petrecut cu oamenii noi pe care i-am cunoscut dar si cu cei pe care ii cunosteam deja m-au ajutat sa il vad pe Dumnezeu acolo la lucru. Organizatorii taberei au avut un rol important in tabara. Am vazut smerenie si dedicare in acesti oameni care au dat din timpul lor ca sa ne slujeasca pe noi cei veniti in tabara si acest lucru a avut un impact puternic in viata mea si probabil in viata celor prezenti acolo. M-am simtit binecuvantata sa fiu in tabara si sa imi dezvolt si alte abilitati sportive pe care numai la munte le poti face.   Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu la intamplare am fost prezenta in aceasta tabara de trei-patru ori la rand. Sper sa mai ajung!

admin April 11, 2017 0

Flavius Dragoi

O noua experienta. O noua sansa de a incepe un nou an in forta si plin de motivatie, fiind gata si dorind sa fac tot ce imi cere Dumnezeu. Asta reprezinta Bradatel, un impuls spiritual pentru o mai buna traire cu Cerul.

admin April 11, 2017 0

Tibi Pucheanu

 

A 7-a oara la Bradatel si inca nu ma plictisesc. Voi reveni cu drag si data viitoare. Am participat la un Revelion plin de energie,de activitati ,unde a fost prezent Domnul nostru. Au fost momente in care am luat decizii care cred cu tarie ca imi vor schimba viata. Si inchei prin a spune.. Hai Craiova!💙