Weekend pentru cupluri la Brădățel

October 21, 2022 4:00 pm to 2:00 pm Tabara Crestina Bradatel

În weekendul 21-23 octombrie, va avea loc la Brădățel, un eveniment special dedicat cuplurilor căsătorite, în care vor avea parte de seminarii pe teme legate de viața în cuplu, dar și de un timp de calitate petrecut la munte, în Parcul Național Retezat, la Tabara Creștină Brădățel.

Evenimentul va începe de vineri, cazarea se va putea face cu începere de la ora 16, cina se va servi la ora 19.30 iar apoi va avea loc prima întalnire în plen. Evenimentul se va desfășura până duminică la prânz.

În cadrul evenimentului vor fi 5 sesiuni practice ținute de doi vorbitori cu experiență în consiliere spirituală și psihoterapie, care deasemenea alcatuiesc un cuplu, Andreea și Remus Groze, din Timișoara.

Vor fi discutate tematici precum:

  • Trasarea granițelor
  • Identificarea și depășirea piedicilor în comunicarea dintre soți
  • Procesul transformării spirituale în cuplu și altele.

Veți avea parte de cadrul potrivit pentru abordarea problemelor apăsătoare din cuplu și pentru revigorarea relației.

- De asemenea, întrucât locația se află la munte, va exista și posibilitatea plimbarii în natură. Vă sugerăm să va aduceti un echipament adecvat, care să includă si haine mai groase, în special pentru perioada serii, cand este mai rece.
- Cazarea se va face in camere cu pat dublu matrimonial. Vă rugăm să vă aduceți prosoape.
- Pentru a putea fi conectați la ceea ce se va face, la seminariile ce vor fi predate, vă recomandăm să nu veniți însoțiți de copii, nu putem asigura asistență în supravegherea lor.

Participare limitată: 10 cupluri
Costul pentru familie: 650 lei
Pentru a vă înscriere vă rugăm să completați formularul de înscriere.

După completarea formularului vă rugăm să achitați un avans de minim 200 lei/cuplu, din costul conferinței. La achitarea in bancă este obligatoriu să specificați denumirea proiectului și numele persoanelor pentru care se platește avansul. De ex:  Weekend pentru cupluri – Popescu George si Ioana. În caz de neprezentare, avansul nu este returnabil.

Despre vorbitori:

            Remus Groze

Absolvent al Institutului Baptist din București, promoția 2000, a început slujirea pastorală în biserica baptistă Sfânta Treime din Deva între anii 2000 – 2009. Din anul 2009 până în prezent păstorește biserica baptistă Golgota din Timișoara. În anul 2013 a absolvit Facultatea de Filosofie din cadrul Universității de Vest din Timișoara.
E pasionat de studiul și predicarea Bibliei, etica virtuții, apologetică, formare spirituală și creșterea bisericii.

            Andreea-Iulia Groze

Licențiată în sociologie-psihologie (2008) apoi urmează cursurile Institutului de Terapie Familială și Practică Sistemică Dianoia din Timișoara în urmă cărora obține diploma de psihoterapeut (2011). De asemenea, a finalizat mai multe cursuri de formare: relații traumatice (2014), consiliere de cuplu certificată de Asociația Americană a Consilierilor Creștini (2015), terapie de cuplu centrată pe emoții (EFT, 2017), facilitator Cercul Siguranței (2019).

Printre pasiuni se numără: lectura în domeniul neuro-științei, educație parentală și grădinăritul.

Cei doi sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună 3 copii: David, Sarah-Doroteea și Anna-Eliora.

 

Booking Form