Weekend la Munte cu Tata

October 6, 2023 Tabara Crestina Bradatel

Weekend la munte cu tata – Ediție specială de toamnă

Perioada: 6-8 octombrie 2023

Locație: Tabăra Creștina Brădățel, Parcul Național Retezat

Dacă ai copii cu siguranță știi ce bucurie îți aduce atunci cand te gândești că mergi undeva unde să poți petrece timp de calitate, împreună cu copiii tăi. Bucuria este cu atât mai mare când știi că acest timp este special dedicat pentru asta, așa cum este o tabără la munte, unde activitățiile sunt destinate pentru a vă apropia unul de celălalt, pentru a vă distra împreună, dar și pentru a țese momente care vor rămane pentru totdeauna în memoria ta și a copiilor tăi.

Tabăra Creștină Brădățel organizează în acest scop un “Weekend la munte cu tata” în perioada 6-8 octombrie 2023.  Vă invităm, să vă deconectați pentru câteva zile de viața cotidiană și să petreceți alături de copiii voștri, timp de calitate în natură, înconjurați și de alți bărbați dornici să fie un exemplu pentru copiii lor și să vă bucurați de diferite activități sportive (tiroliană, cățărat, parc cu obstacole la înălțime, plimbări cu bicicleta, foc de tabără, simularea unor situații speciale cu caracter educativ, alarmă, diferite activități inspirate din armată și multe alte surprize). Credem și sperăm că veți crea amintiri de neuitat alături de copiii voștri.

 

Tabăra din această ediție o dorim sa fie mai provocatoare, mai ”army”. În acest sens, vă cerem să fiți pregătiți să ieșiți din zona de confort, gata pentru a parcurge împreună cu copiii programul acestui weekend. Credem ca acest lucru vă va apropia mai tare de copilul/copiii dvs.

Pentru a beneficia la maxim de experiența din această tabără vă anunțăm că activitățiile cuprinse în program nu sunt opționale, programul trebuie parcurs de toți tăticii împreună cu copiii, prezența la aceste activitati este esențială. Vârsta copiilor este minim 5 ani, dar și în cazul unei vîrste mai mari, vă rugăm să tineți cont de precizărle de mai sus.

Costul taberei este de 350 lei/persoană. Tăticii care vin cu doi sau mai mulți copii vor plăti prețul întreg pentru primul copil (350 lei)300 lei pentru al doilea copilrespectiv 250 lei pentru al treilea copil.

*Înregistrarea și cazarea se vor face vineri seara între orele 16-20, prima masă fiind cina de la ora 20:00. Vă rugăm NU ÎNTÂRZIAȚI!
*Dacă aveți nevoie de transport pentru a ajunge în tabără sau dacă aveți locuri în plus în mașină (în special pentru cei din Timișoara) vă rugăm să ne anunțați.
*Tăticii vor sta în camere împreună cu copiii lor dar și împreuna cu alți tătici și copii. Fiecare camera are grup sanitar propriu, iar camerele vor fi încălzite. Servirea mesei se va face la cantina taberei.

Echipament minim recomandat: haine subțiri și groase(seara este mai rece), încălțăminte sport, pelerina de ploaie, geaca de vânt, rucsac, șapcă de soare, sticlă de apă, lanternă, dar întrucât această tabără este ”mai army”, apreciem dacă vă aduceți și un alt tip de echipament în această direcție (haine de camuflaj, bocanci, sepci/bonete care sa aducă mai spre armată și altele care credeți că dau culoare weekendului. Totusi, nu este obligatoriu sa aveti tot acest echipament sau să investiți prea mult în asta.

Pentru coborârea cu bicicletele de la Barajul “Gura apelor” (12 km) vă rugăm să vă aduceți bicicletele proprii.

Formularul de înscriere il găsiti aici pe site. După completarea formularului vă rugăm să achitați un avans minim de 100 lei pentru fiecare persoană, sau să achitați suma integrală. La achitarea în bancă este obligatoriu să specificați denumirea proiectului și numele persoanelor pentru care se platește avansul. De ex:  Weekend la munte cu tata – Popescu George și copilul Ionuț.

Fundația Tabara Crestina Bradatel - Cont Bancar RO56 RNCB 0255 1440 3062 0001

În caz de retragere, avansul de 100 lei/persoană, nu este returnabil.

La sosirea în tabara trebuie să vă prezentați la "Recepție" pentru a completa un formular în care declarați că veți respecta regulamentul taberei și că participarea la activitatile sportive și de entertainment ale taberei o veți face de bună voie și pe proprie răspundere.

Locația taberei: https://maps.app.goo.gl/gmv5VzBq4exJ672RA

 

 

Booking Form