Weekend la Munte cu Tata

October 1, 2021 12:00 am to 11:59 pm Tabara Crestina Bradatel

Weekend la munte cu tata - Editia de Toamna

  • 1-3 Octombrie
  •  
  • mai multe detalii se vor anunta ulterior

Exista doua locuri in care un copil isi doreste sa ajunga: pe munte si pe umerii tatalui sau. Tabara Crestina Bradatel le are pe amandoua! Iti propunem un weekend la munte cu copilul tau in compania altor tatici si copii. Asadar te asteptam in perioada Octombrie 2021 in Parcul National Retezat, (locatia Taberei Crestine Bradatel).

Respectand toate normele de protectie conform recomandarilor actuale, va propunem un weekend in care veti avea parte de drumetii, simularea unor situatii speciale, o activitate nocturna, coborare cu bicicletele de la Baraj, catarare, tiroliana, tir cu arcul, jocuri, foc de tabara si alte surprize.

 
INFO Util:
 
 
  *  Taticii vor sta in camere impreuna cu copiii lor, fiecare camera are grup sanitar propriu. Camerele vor fi incalzite. Servirea mesei se va face la cantina taberei respectand conditiile de siguranta.
 
*Echipament recomandat: incaltaminte de sport si drumetii, pelerina de ploaie, geaca de vant, haine groase pentru seara, geanta (rucsac) de drumetie, sapca de soare, sticla de apa, lanterna.. si nu uitati aparatul foto!
 
*Pentru coborarea cu bicicletele de la Barajul "Gura Apelor" (12 km), va rugam sa va aduceti bicicletele proprii. Tabara dispune de un numar redus de biciclete, pe care vi le putem pune la dispozitie . Cei care nu doresc sa coboare cu bicicleta, vor fi adusi in tabara cu mijloacele de transport cu care au urcat.
 
*Daca aveti nevoie de transport pentru a ajunge in tabara sau daca aveti locuri in plus in masina (in special pentru cei din Timioara) va rugam sa ne anuntati.
 
*Inregistrarea si cazarea se vor face vineri seara intre orele 16-20, prima masa fiind cina de la ora 20:00. Va rugam NU INTARZIATI!.
 
*Costul taberei este de 225 lei/persoana. Parintii care vin cu doi sau mai multi copii vor plati pretul intreg pentru primul copil (225 lei), 190 lei pentru al doilea copil, respectiv 150 lei pentru al treilea copil.
 
Atentie: pentru inscriere va rugam sa solicitati un formular de inscriere pe adresa de mail: inscrieri@bradatel.ro, in care sa specificati ca doriti un formular de inscriere pentru Weekend la munte cu tata-Editia de toamna. Nu descarcati de pe site formulare vechi.
Va rugam sa achitati un avans de 100 lei/persoana, sau puteti achita suma integrala. In caz de retragere, avansul nu este returnabil, decat daca tabara se anuleaza datorita restrictiilor generate de pandemie. 
 
La sosirea in tabara trebuie sa va prezentati la "Receptie" pentru a completa un formular pentru Covid si un formular in care declarati ca veti respecta regulamentul taberei si ca participarea la activitatile sportive si de entertainment ale taberei o veti face de buna voie si pe proprie raspundere, in conditiile de siguranta.

Booking Form