Weekend la Munte cu Tata

October 7, 2022 4:00 pm to 3:00 pm Tabara Crestina Bradatel

 

Weekend la munte cu tata – Editia de toamna – 2022

Perioada: 7 -9 Octombrie 2022

A venit toamna asa ca iti propunem un eveniment care sa te multumeasca atat pe tine ca si parinte – tatic, dar sa iti ofere si un timp extraordinar impreuna cu copilul sau copii tai.

In acest sens, te asteptam in perioada 7-9 octombrie 2022 in Parcul National Retezat, (locatia Taberei Crestine Bradatel).

Va propunem un weekend in care veti avea parte de drumetii, simularea unor situatii speciale, o activitate nocturna, coborare cu bicicletele de la Baraj, catarare, tiroliana, jocuri si activitati de echipa, foc de tabara si alte surprize.

INFO Util:

*Costul taberei este de 300 lei/persoana. Parintii care vin cu doi sau mai multi copii vor plati pretul intreg pentru primul copil (300 lei), 250 lei pentru al doilea copil, respectiv 200 lei pentru al treilea copil.

*Inregistrarea si cazarea se vor face vineri seara intre orele 16-20, prima masa fiind cina de la ora 20:00. Va rugam NU INTARZIATI!
*Daca aveti nevoie de transport pentru a ajunge in tabara sau daca aveti locuri in plus in masina (in special pentru cei din Timioara) va rugam sa ne anuntati.
*Taticii vor sta in camere impreuna cu copiii lor, fiecare camera are grup sanitar propriu. Camerele vor fi incalzite. Servirea mesei se va face la cantina taberei respectand conditiile de siguranta.
*Echipament recomandat: incaltaminte de sport si drumetii, pelerina de ploaie, geaca de vant, haine groase pentru seara, geanta (rucsac) de drumetie, sapca de soare, sticla de apa, lanterna.. si nu uitati aparatul foto!

*Pentru coborarea cu bicicletele de la Barajul "Gura Apelor" (12 km), va rugam sa va aduceti bicicletele proprii. Tabara dispune de un numar redus de biciclete, pe care vi le putem pune la dispozitie, asa ca va recomandam sa veniti cu bicicletele proprii . Cei care nu doresc sa coboare cu bicicleta, vor fi adusi in tabara cu mijloacele de transport cu care au urcat. 

Formularul de inscriere il gasiti aici pe site. După completarea formularului vă rugăm să achitati un avans minim de 100 lei pentru fiecare persoană, sau sa achitati suma integrala. La achitarea in banca este obligatoriu sa specificati denumirea proiectului și numele persoanelor pentru care se platește avansul. De ex:  Weekend la munte cu tata – Popescu George si copil Ionut.

 În caz de retragere, avansul de 100 lei, nu este returnabil.

La sosirea in tabara trebuie sa va prezentati la "Receptie" pentru a completa un formular in care declarati ca veti respecta regulamentul taberei si ca participarea la activitatile sportive si de entertainment ale taberei o veti face de buna voie si pe proprie raspundere.

 

Booking Form