Weekend la Munte cu Tata

May 20, 2022 12:00 am to 11:59 pm Tabara Crestina Bradatel

 

Weekend la munte cu tata - Editia de Primavara

Nu mai sunt locuri pentru aceasta tabara! 

Dupa ce vom face repartizarea pe camere, vom anunta daca au ramas locuri disponibile, asa ca va sugeram sa trimiteti un mail la adresa: inscrieri@bradatel.ro pentru a fi adaugati pe lista de asteptare. Va multumim!

Perioada: 20 - 22 mai 2022

Unul dintre lucrurile de care copilul tau are cea mai mare nevoie este timpul tau. Noi iti propunem sa iei o pauza de la cotidian si sa te bucuri de un weekend intreg impreuna cu el la Tabara Crestina Bradatel! Asadar te asteptam in perioada 20-22 mai 2022 in Parcul National Retezat, (locatia Taberei Crestine Bradatel).

Va propunem un weekend in care veti avea parte de drumetii, simularea unor situatii speciale, o activitate nocturna, coborare cu bicicletele de la Baraj, catarare, tiroliana, tir cu arcul, jocuri, foc de tabara si alte surprize.

INFO Util:

*Costul taberei este de 275 lei/persoana. Parintii care vin cu doi sau mai multi copii vor plati pretul intreg pentru primul copil (275 lei), 225 lei pentru al doilea copil, respectiv 175 lei pentru al treilea copil.

*Inregistrarea si cazarea se vor face vineri seara intre orele 16-20, prima masa fiind cina de la ora 20:00. Va rugam NU INTARZIATI!
*Daca aveti nevoie de transport pentru a ajunge in tabara sau daca aveti locuri in plus in masina (in special pentru cei din Timioara) va rugam sa ne anuntati.
*Taticii vor sta in camere impreuna cu copiii lor, fiecare camera are grup sanitar propriu. Camerele vor fi incalzite. Servirea mesei se va face la cantina taberei respectand conditiile de siguranta.
*Echipament recomandat: incaltaminte de sport si drumetii, pelerina de ploaie, geaca de vant, haine groase pentru seara, geanta (rucsac) de drumetie, sapca de soare, sticla de apa, lanterna.. si nu uitati aparatul foto!

*Pentru coborarea cu bicicletele de la Barajul "Gura Apelor" (12 km), va rugam sa va aduceti bicicletele proprii. Tabara dispune de un numar redus de biciclete, pe care vi le putem pune la dispozitie . Cei care nu doresc sa coboare cu bicicleta, vor fi adusi in tabara cu mijloacele de transport cu care au urcat.  În tabără nu avem biciclete de închiriat.

La sosirea in tabara trebuie sa va prezentati la "Receptie" pentru a completa un formular in care declarati ca veti respecta regulamentul taberei si ca participarea la activitatile sportive si de entertainment ale taberei o veti face de buna voie si pe proprie raspundere.

 

 

După completarea formularului vă rugăm să achitati un avans de 100 lei pentru fiecare persoană pe care doriti să o înscrieti, cu specificația: Weekend la munte cu tata și numele persoanelor pentru care se platește avansul.  În caz de retragere, avansul de 100 lei, nu este returnabil.

 

 

Booking Form