Weekend de bicicleta, catarat si aventura in Retezat!

October 1, 2020 Tabara Crestina Bradatel
 
Tabăra se adresează iubitorilor de munte, cu sau fără experiență în cățărat pe stâncă, celor care au drag de biciclete vor să experimenteze o aventura de neuitat, cu vârsta de peste 15 ani, până la cei care au experientă și încă mai vor să vină la munte.
 
Din programul taberei:
 
  *  Traseu cu bicicleta prin Retezat
  *  Cățărare la perete de stâncă
  *  O noapte petrecuta in natura intr-un refugiu din Masivul Retezat.
  *  Foc de tabara
  *  Curs de prim ajutor pentru situații dificile pe munte
  *  Timp devoțional și discuții pe teme biblice. Ne vom uita la trei personaje biblice care care au urcat pe munte și care au luat decizii importante pentru viețile lor și a celor din jurul lor.
  *  Și alte surprize și provocări.
 
 
Dacă ai echipament propriu de cățărat adu-l cu tine, dacă nu ai, iți oferim noi întreg echipamentul de cățărat.
Deasemenea vei avea nevoie de o bicicleta mountain bike de nivel începător. Traseul pe care il vom parcurge cu bicicleta nu este de o dificultate mare, asa ca poate fi parcurs de cineva care are cat de cat antrenament de mers cu bicicleta. Sacul de dormit si hainele groase sa fie nelipsite din bagajul tau, intrucat o noapte vom dormi intr-un refugiu montan iar restul noptilor le vom dormi in tabara.
Vom discuta și vom împărtăși din experiențele noastre ale ficăruia pentru a învăța împreună.
Vom învață cum se pregătește o drumeție și cum reacționăm în situații limită.
Tabăra costă 375 lei. Pentru înscriere se achită o taxă de 100 lei și se completează formularul de înscriere și declarația pentru Covid.
Pentru participanții sub 18 ani, trebuie o adeverință medicală de la medicul de familie cu specificarea “Apt de participarea în tabără” și completarea de către părinți a declarației pentru Covid.
Te rugăm să verifici secțiunea pentru echipament, dar în special te rugăm să nu uiți echipamentul de bicicleta, pelerina de ploaie, rucsacul, sticla de apă și haine groase pentru seară. Pantofii cu toc, hainele elegante și papionul, le poți uita acasă, nu le vei duce dorul :)
Dacă ești interesat de o aventură, te așteptăm la Brădățel.
Solicită formularul de înscriere la adresa de email: inscrieri@bradatel.ro

Booking Form