Tabăra de volei

August 2, 2021 12:00 am to 11:59 pm

Tabara de volei - 2021

Perioada2-7 august 2021

       „Mmm?...Ce spuneai?...”

       Daca si tu visezi cu ochii deschisi la un meci palpitant de volei in aer liber sau dornic sa inveti acest sport atat de mult iubit, am solutia perfecta pentru tine. Tu, alti tineri care urmaresc acelasi scop cu tine: de a juca volei pe saturate, instructorii care vor scoate performanta din tine intr-o saptamana, terenuri de sport pregatite si multe altele. Imagineaza-ti doar: o saptamana petrecuta in Parcul National Retezat, volei cat cuprinde, pentru toate nivelurile de joc, parc de aventura cu tiroliana si perete de catarat, drumetie, devotionale de dimineata ca sa incepem ziua cu forte proaspete si nici o tabara nu se poate lipsi de focul de tabara. Noi iti ridicam mingea la fileu, tu… trebuie doar sa te inscrii. Hai cu noi!

Alte activitati din programul taberei de volei:

  • parcul de aventura
  • tiroliana
  • catarare
  • o drumetie in Retezat
  • foc de tabara
  • si alte surprize.


Locatia: Tabara Crestina Bradatel in Parcul National Retezat
Costul taberei este de 449lei. (100 lei avans la inscriere). Acest cost include cazarea, mesele, activitatile in parcul de aventura. Optional se va mai plati doar taxa pentru o noapte in hamac.

Inainte de sosirea in tabara veti completa o declaratie de sanatate pe propria raspundere, prin care veti declara nu aveti simptome specifice Covid 19 si nu ati intrat in contact cu persoane care prezentau aceasta boala. De asemeena va trebui sa fiti de acord sa vi se inregistreze temperatura si sa purtati masca, atunci cand este nevoie.

Pentru inscriere, acceseaza sectiunea INSCRIERI
Pentru echipament adecvatacceseaza sectiunea ECHIPAMENT

 

 

Booking Form