Tabăra de Aventură Montană

August 1, 2022 12:00 am to 11:59 pm Tabara Crestina Bradatel

Tabara de aventura montana

Perioada: 1 – 6 august 2022

Esti pregatit pentru o noua aventura?

    Esti tanar si ai intre 13-18 ani, gata pentru diferite peripetii la munte? Tabara Crestina Bradatel are pregatita o saptamana speciala pentru tine si prietenii tai. Activitati ca si drumetii in Parcul National Retezat, tiroliana, catarat, cursuri de orientare, diferite jocuri, foc de tabara si multe alte surprize te asteapta. Nu putem uita ca pe timpul verii sa fii la munte e cel mai minunat lucru: aerul proaspat, sunetele naturii, privelistile ametitoare, milioanele de stele...toata creatia lui Dumnezeu mai aproape de tine. Pregateste-te din timp cu echipament corespunzator de aventura montana si inscrie-te pentru ca de restul...ne ocupam noi. Ce mai astepti?

Locatia: Tabara Crestina Bradatel in Parcul National Retezat

Pret: 549 lei (100 lei avans la inscriere)

*Acest cost include cazarea, mesele, activitatile in parcul de aventura. Optional se va mai plati doar taxa pentru o noapte in hamac si eventual transportul cu microbuzul spre Lacul Bucura sau spre unul din obiectivele propuse spre vizitare.

Activitati din program:

-timp de studiu biblic si rugaciune
-cantece si timp de inchinare
-activitãti in parcul de aventura
-jocuri de interior si jocuri de exterior
-drumetie in Parcul National Retezat
-foc de tabara
-curs de orientare in natura

 

    Nu uitati ca veniti la munte si trebuie sa aveti echipament corespunzator: incaltaminte pentru sport si drumetii, pelerina de ploaie, geaca de vant, rucsac de drumetie, sapca de soare, o sticluta de apa...si nu uitati aparatul foto pentru poze care vor valora o viata! Dintre acestea pentru drumetii sunt obligatorii: bocancii de munte sau adidasi cu talpa cramponata, pelerina de ploaie si rucsac.

Inscrieti-va din timp! Locurile sunt limitate!

Pentru inscriere vă rugăm acesați linkul de mai jos.

Link înscriere: https://forms.gle/PtKest5VBrxC2mn1A
Formular Acordul Parintelui - Descarca aici

În caz de retragere, avansul de 100 lei, nu este returnabil.

De asemenea persoanele minore vor prezenta la sosirea in tabara si o adeverinta medicala din partea medicului de familie din care sa rezulte ca sunt sanatosi si sa se precizeze "Apt pentru participarea in tabara".

Tel. 0726.098.982
Tel. 0742. 461. 146
Receptie 0756.164.633

 

Vã așteptãm!

 

 

 

Booking Form