Tabăra de Aventură Montană

August 2, 2021 12:00 am to 11:59 pm

Tabãra de aventurã montanã pentru adolescenți

Perioada: 2-7 august 2021

     3...2...1...atentie! Cat de curand incep inscrierile pentru a participa in cea mai aventuroasa saptamana de care vei avea parte in aceasta vara. Fii pe faza!

    Esti tanar si ai intre 13-18 ani, gata pentru diferite peripetii la munte? Tabara Crestina Bradatel are pregatita o saptamana speciala pentru tine si prietenii tai. Activitati ca si drumetii in Parcul National Retezat, tiroliana, catarat, cursuri de orientare, diferite jocuri, foc de tabara si multe alte surprize te asteapta. Nu putem uita ca pe timpul verii sa fii la munte e cel mai minunat lucru: aerul proaspat, sunetele naturii, privelistile ametitoare, milioanele de stele...toata creatia lui Dumnezeu mai aproape de tine. Pregateste-te din timp cu echipament corespunzator de aventura montana si inscrie-te caci de restul...ne ocupam noi. Ce mai astepti?

Locatia: Tabara Crestina Bradatel in Parcul National Retezat

Costul taberei: 449 lei (100 lei avans la inscriere)

*Acest cost include cazarea, mesele, activitatile in parcul de aventura. Optional se va mai plati doar taxa pentru o noapte in hamac si eventual transportul cu microbuzul spre Lacul Bucura sau spre unul din obiectivele propuse spre vizitare.

Din program:

  1. Timp de studiu biblic și rugăciune
  2. Cântece și timp de închinare
  3. Activitãți în parcul de aventura:

               - cãțãrare
               - tiroliană

  1. Jocuri de interior si jocuri de exterior
  2. Drumetie în Parcul Național Retezat
  3. Foc de tabãrã
  4. Curs de orientare in natura
  5. Alte surprize

     Inainte de sosirea in tabara veti completa o declaratie de sanatate pe propria raspundere, prin care veti declara nu aveti simptome specifice Covid 19 si nu ati intrat in contact cu persoane care prezentau aceasta boala. De asemeena va trebui sa fiti de acord sa vi se inregistreze temperatura si sa purtati masca, atunci cand este nevoie.

Nu uitați cã veniți la munte și trebuie sã aveți echipament corespunzãtor: încãlțãminte pentru sport și drumeții, pelerinã de ploaie, geacã de vânt, rucsac de drumeție, șapcã de soare, o sticluță de apă...și nu uitați aparatul foto pentru poze care vor valora o viațã! Dintre acestea pentru drumeții sunt obligatorii: bocancii de munte sau adidași cu talpă cramponată, pelerină de ploaie și rucsac.

Înscrieți- vã din timp! Locurile sunt limitate!

Pentru înscriere vã rog solicitați un formular de înscriere pe adresa: inscrieri@bradatel.ro

În situația actuală generată de răspândirea coronavirusului, am luat măsuri speciale de protecție, conform regulilor și recomandărilor actuale. Activitățiile se vor desfășura în aer liber, vom servi masa pe terasa taberei.

Tel. 0726.098.982
Tel. 0742. 461. 146
Receptie 0756.164.633

Vã așteptãm!

Pentru inscriere, acceseaza sectiunea INSCRIERI

Pentru echipament adecvat, acceseaza sectiunea ECHIPAMENT

Booking Form