Tabăra de arte

August 1, 2022 12:00 am to 11:59 pm Tabara Crestina Bradatel

TABĂRA DE ARTE

Titlul taberei: ”Dumnezeul care face din ordinar – extraordinar”

Perioada: 1 - 6 august 2022

Tabăra de arte își propune să transforme lucrurile obișnuite în capodopere. Ne vom folosi de culori, hârtie și obiecte comune,vom modela și vom picta, ne vom juca și îl vom lăuda pe Dumnezeu.

Vino să auzi istorisiri despre oamenii Bibliei care cu Dumnezeu au ajuns eroi.Vino să întâlnești un Dumnezeu care face din ORDINAR - EXTRAORDINAR.

Bineînțeles, nu vor lipsi tiroliana, drumețiile, focul de tabără și multe alte activități frumoase, pregătite cu atenție.

Locația: Tabăra Creștină Brădățel în Parcul Național Retezat

Prețul: 549 lei

”Prin experienta acestei tabere ne dorim ca participantii sa isi imbogateasca nivelul de cunostinte vizuale si sa isi dezvolte indemanarea si abilitatile practice prin arta. Pentru aceasta am pregatit ateliere care vor fi realizate in diferite tehnici: pictura, desen, craft si colaj din materiale reciclate.”  Alina Cernescu

Înscrieți-vă din timp! Locurile sunt limitate!

Înregistrarea în tabără se va face luni, 1 august, începând cu ora 10, prima masă fiind prânzul, de la ora 13:30; Ultima masa este micul dejun sâmbătă 6 august, dupa care va fi plecarea spre casă.

Totodata persoanele minore vor prezenta o adeverinta din partea medicului de familie, din care sa rezulte ca este sanatos si apt pentru tabara.

Pentru inscriere vă rugăm acesați linkul de mai jos.

Link înscriere: https://forms.gle/s2wE8cQcBtx4ibWu5
Formular Acordul Parintelui - Descarca aici

În caz de retragere, avansul de 100 lei, nu este returnabil.

Tel. 0726.098.982
Tel. 0742. 461. 146
Receptie 0756.164.633

Vã așteptãm!

Booking Form