Tabăra de arte

July 31, 2023 Tabara Crestina Bradatel

TABĂRA DE ARTE ”Creat după chipul Marelui Artist”

Nu mai sunt locuri pentru această tabără!

Perioada31 iulie - 5 august 2023

Marele Artist a luat pământ în mâini și a modelat în chipul unei ființe umane, detaliu cu detaliu, propria-I imagine, dându-i suflare și transformând-o într-o capodoperă. Asemenea Lui, vom lua și noi în mâinile noastre lucruri obișnuite, simple, comune, apoi culoare, hârtie, lemn, lut pentru a crea opere de artă.

Vino în tabăra de arte pentru a descoperi modul unic și excepțional în care ai fost creat de Dumnezeu și cum poți realiza tu însuți creații extraordinare, devenind un mic artist. Bineînțeles, nu vor lipsi tiroliana, drumețiile, jocurile, focul de tabără și multe alte activități frumoase, pregătite cu atenție și entuziasm.

Locația: Tabăra Creștină Brădățel în Parcul Național Retezat

Prețul: 700 lei

Profesorii alături de care veți trăi această experiență sunt oameni pasionați de frumos, de arte și dornici să vă ajute să vă descoperiți potențialul. Vor fi împreună cu voi:

 

Adriana Mocuta

Mamă a 3 copii, profesoară de arte la British International School of Timișoara, are o bucurie deosebită în a descoperi minunile ce ies din mâinile copiilor

Alina Cernescu

Mamă a două fete, fondator al Kineto Fun din Timișoara, cu o bogată activitate în lucrul cu copiii, pe care îi antrenează în jocuri și crafturi, pentru a  le dezvolta îndemânarea și creativitatea

Ioana Nițu

Mama unei fete de 13 ani și a unui băiat de 10 ani, cadru didactic dedicat de 18 ani, implicată în proiecte educaționale, realizează activități prin care transmite copiilor valorile creștine și frumusețea relațiilor

Radu Clețiu

Radu este un cunoscut caricaturist care semnează cu numele de artist CLEAR, a început să publice caricaturi în ziare încă de la vârsta de 17 ani. A organizat în Timișoara în anul 1991, primul salon internațional de bandă desenată. În anul 2005 a reușit un record în prezența unui juriu Guinness Book, desenând într-o oră 137 portrete profil. Programe de lecții Biblice desenate realizate de Radu Cletiu se difuzează pe Credo TV și Alfa Omega TV. Anual în Franța și Austria participă la prezentarea de cursuri de caricatură.

 

Înscrieți-vă din timp! Locurile sunt limitate!

Înregistrarea în tabără se va face luni, 31 iulie, începând cu ora 10, prima masă fiind prânzul, de la ora 13:30. Ultima masă este micul dejun de sâmbătă, 5 august, după care va fi plecarea spre casă.

Totodată, persoanele minore vor prezenta o adeverință din partea medicului de familie, din care să rezulte sunt sănătoase și apte pentru tabără.

Pentru înscriere, vă rugăm acesați linkul de mai jos.

În caz de retragere, avansul de 100 lei nu este returnabil.

Tel. 0726.098.982
Tel. 0742. 461. 146
Recepție 0756.164.633

Vã așteptãm cu drag!

 

Booking Form