Tabăra de arte

August 2, 2021 12:00 am to 11:59 pm Tabara Crestina Bradatel

Titlul taberei: ”Arta in culorile naturii”

Fiecare copil este un mic artist. Ce face artistul? Cauta sa se dezvolte, sa creasca, sa creeze si sa descopere la nesfarsit. De data aceasta prin culori! 

”Arta in culorile naturii” va fi tema taberei din acest an, dedicata copiilor cu varsta de  8 ani. Ateliere de pictura, modelaj, craft – prin care copiii vor invata cum sa produca culori din ceea ce gasesc in natura.

Iar cel mai bun model pentru cei acestia va fi cerul, alaturi de Creatorul sau. ”Dumnezeu – pictorul cerului” este una dintre culorile paletei de discutii prin care cei mici vor putea descoperi frumusetea lui Dumnezeu.

Bineinteles, nu vor lipsi tiroliana, drumetiile, focul de tabara si multe alte activitati frumoase, pregatite cu atentie si in siguranta.

Perioada: 2-7 august 2021
Locatia: Tabara Crestina Bradatel in Parcul National Retezat

Pretul: 435 lei

  “Prin experienta acestei tabere ne dorim ca participantii sa isi imbogateasca nivelul de cunostinte vizuale si sa isi dezvolte indemanarea si abilitatile practice prin arta. Pentru aceasta am pregatit ateliere care vor fi realizate in diferite tehnici: pictura, desen, craft si colaj din materiale reciclate.”  Alina Cernescu

Pentru inscriere, acceseaza sectiunea INSCRIERI
Pentru echipament adecvatacceseaza sectiunea ECHIPAMENT

Booking Form