Revelion 2023 – 2024

December 30, 2023

Revelion la Brădățel

 

Un eveniment așteptat atât de voi, cât și de noi, organizatorii, un eveniment care să ne aducă bucurie, să fim provocați sa reflectăm la anul care a trecut dar și să ne planificăm un an mai bun și cu semnificație. Evenimentul se adreseaza in special tinerilor necasatoriti, dar suntem gata sa primim si familii care se simt bine cu noi, în limita locurilor disponibile.

Astfel că, în perioada 30 decembrie 2023 - 2 ianuarie 2024 te așteptăm în Parcul Național Retezat, în Tabăra Creștină Brădățel.

Sâmbătă, 30 decembrie 2023, între orele 14:00-18:00, se va face cazarea, iar prima masă va fi cina. Plecarea de la tabără va fi marți, după masa de prânz.

Din programul Revelionului:

 • Timp de laudă și închinare :  Beniamin Palincaș
 • Conferință pe tema rededicării 
 • Invitat: Pastor Costel Ghioancă - Biserica Adonai București
 • Timp de socializare
 • Cadouri, tombolă și licitație
 • Jocuri pe echipe, dar si la liber
 • O zi de schi la stațiunea de schi Râușor
 • O drumeție prin zăpadă, pe un traseu ușor
 • Și alte surprize…

De reținut!

Pentru drumeție este bine să ai haine groase(geacă, căciulă, mănuși, etc..) și bocanci. La înscriere veți primi o listă cu echipament sugerat.

Ne dorim ca toți să plecăm cu o amintire din tabără, așa că în seara de Revelion vom avea o activitate care îi va cuprinde pe toți cei prezenți. Astfel, te rugăm să aduci cu tine un cadou de care să se bucure unul dintre participanți. Altcineva te va face pe tine fericit :)

Vă mulțumim că mulți dintre voi sunteți deja parte a proiectelor noastre, astfel că în cadrul acestui Revelion, vom organiza licitație si tombolă, care au ca și scop strângerea de fonduri pentru proiectul “300 de tineri din Oltenia la Brădățel”, proiect prin care și anul viitor ne propunem să aducem copii și adolescenți într-un mediu creștin în care să cunoască valorile și principiile Scripturii. Roagă-te pentru călăuzire și vino pregătit să te implici în susținerea acestor proiecte.

Înscriereahttps://forms.gle/tFYsrZeUQd5Ppo3n9

Costul de organizare al acestui eveniment este 600 de lei de persoană în zona camerelor pentru studenți.

Pentru înscriere completează formularul de pe site, apoi aveți la dispoziție trei zile pentru achitarea unui avans minim de 200 lei, în contul taberei.  Trimite confirmarea plății la adresa de e-mail inscrieri@bradatel.ro În caz de retragere, avansul nu este returnabil. 

Participanții sub 18 ani trebuie să prezinte adeverință medicală de la medicul de familie și Acordul părintelui sau Tutore legal iar pentru cei peste 18 ani, se va completa în tabără un acord de participare.

Înscrierea se va face în limita locurilor disponibile!

Întrucât evenimentul se adresează tinerilor si adulților, nu avem discount pentru copiii care vin însoțiți de familiile lor.

Cum ajungi?

Tabăra este situată lângă orașul Hațeg, având in apropiere Gara Subcetate, situata la 2 km de Hateg. Transportul de la gara până în tabără se poate face cu firme de maxi-taxi. Pentru cei care sosesc cu mașina, de pe drumul Hațeg - Caransebeș, la 10 km dupa iesirea din Hateg sa face stanga dupa Păclișa, spre Clopotiva si apoi spre barajul Gura Apelor de pe Retezat. Din Clopotiva pana in tabără mai aveti de mers aproximativ 14 km. Tabara este vis-a-vis de Pensiunea Iris. Detalii despre traseu si pe site-ul taberei la secțiunea "Locație".

Vă sugerăm ca să vă anunțați prietenii despre acest Revelion și să încercați să vă grupați pe mașini, din zonele din care veniți. Dacă vă putem ajuta cu orice informații, o facem, dar nu putem să ne angajăm să vă asigurăm transportul din zonele voastre. Vă rugăm menționați pe formularul de înscriere dacă aveți nevoie de transport din Gara Subcetate și încercăm să găsim soluții de a ajunge în tabără. De asemenea vă rugăm să menționați dacă veniți cu mașina și puteți transporta și alte persoane spre tabără.

ATENTIE!!

Când vă setați GPS-ul, nu selectați “Brădățel”, ci “Tabăra Creștină Brădățel”. Altfel veți face o excursie nedorită de 130km. Locația:  https://maps.app.goo.gl/gmv5VzBq4exJ672RA

Când te cazezi?

Fiecare cameră are baie proprie. Cazarea se va face în zone separate: băieți și fete. 

 • Vă rog să țineți cont că ne aflam într-o zonă de munte și trebuie sa fim echipați corespunzător. Vă trimitem mai jos lista cu echipamentul ce ar fi bine să-l aveti la voi:
  • slapi, incaltamintea de exterior se va lăsa pe zona de gresie, la intrarea în cameră. 
  • bocanci de munte
  • adidași sau încaltaminte sport mai usoara pentru jocurile de interior
  • sosete speciale pentru drumetii sau alte activitati montane
  • haine de ploaie sau zapada: geaca si pantaloni.(gore-tex sau alt material impermeabil) 
  • alte haine groase
  • rucsac pentru ziua în care mergem la schi
  • termos sau sticlă pentru apă
  • mănuși, căciulă, fular
  • ochelari
  • prosoape
  • articole igienă personală
 •  costum de schi pentru cei care merg la schi

Va rugam nu aduceti haine elegante si tinuta speciala pentru revelion. Suntem la munte, vom sarbatori cu o tinuta lejera.

Lista are doar caracter orientativ, participanții sunt rugați să iși adauge orice obiect considerat ca fiind necesar dar urmărind specificul activității și programul evenimentului.

           

Semnalul de telefonie în tabără e slab și este doar pe rețeaua Orange.

Dacă ești mai friguros, adu-ți și sacul de dormit. În camere există încălzire cu calorifere, dar fiind la munte este posibil ca să nu fie așa cald ca și acasă.
Vă rugăm să citiți și regulamentul taberei pe care îl găsiți la secțiunea "Regulament".
Pentru orice alte detalii, scrieți-ne pe e-mailul taberei sau sunați-ne la telefoanele de mai jos:

Ionică: 0742.461.146

Beatrice: 0726.098.982 / Teodora 0770.935.582

Email: inscrieri@bradatel.ro

Va asteptăm cu drag!

Booking Form