Revelion 2022

December 30, 2021 2:00 pm to 2:00 pm Tabara Crestina Bradatel

Revelion la Brădățel

Plănuim că trecerea dintre ani să fie una extraordinară și de această dată, în cadrul Taberei Crestine Bradatel, într-un loc mai aproape de cer ne dorim să sărbatorim Revelionul într-un mod special, valoros și plin de semnificație. Astfel că, în perioada 30 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022 te așteptăm în Parcul Național Retezat, în Tabăra Creștină Brădățel.

Luni, 30 decembrie 2021, între orele 14:00-18:00, se va face cazarea, prima masă fiind cina.

Din programul Revelionului:

  • Timp de laudă si inchinare – Invitati: Cătălin Ciuculescu & Band
  • Conferință cu tema: Din culisele cerului - Invitat: Pastor Costel Ghioancă - Biserica Adonai București
  • Timp de socializare
  • Cadouri, tombolă și licitație
  • O zi de schi la statiunea de schi Râușor
  • O drumeție prin zapadă, pe un traseu ușor
  • Și alte surprize…

De reținut!

- Pentru vineri - 31 decembrie, când se va merge la schi, la Râușor, va trebui sa ne organizăm cu cei care vin cu mașinile, împreună cu microbuzele taberei. Nu uita să iți aduci echipamentul propriu de schi, și dacă nu ai, poți închiria de pe pârtie. ! Costurile legate de schiat și închirierea echipamentul nu sunt incluse în costul evenimentului.

Pentru drumeția de miercuri este bine să ai haine groase(geacă, căciulă, mănusi,etc..) și bocanci. La înscriere veți primi o listă cu echipament sugerat.

- În seara de Revelion vom avea o activitate care îi va cuprinde pe toți cei prezenți, așa că te rugăm să aduci cu tine un cadou de minim 25 lei.

Duminică, 2 ianuarie, este ultima zi, plecarea din tabără făcându-se în jurul prânzului.

- În cadrul acestui Revelion, vom organiza licitație si tombolă, care au ca și scop strângerea de fonduri pentru proiectul “300 de tineri din Oltenia la Brădățel”, proiect prin care și anul viitor ne propunem să aducem copii și adolescenți într-un mediu creștin în care să cunoască valorile și principiile Scripturii.

- După solicitarea formularului aveți la dispoziție trei zile pentru returnarea formularului completat și efectuarea plății. După aceste zile formularul este considerat nul și nu vă garantează rezervarea locului în tabără.

- Acest eveniment se adresează în mod special tinerilor. Costul acestui eveniment este 400 de lei de persoană în zona camere de tineret si 500 lei de persoană în zona de familii.

- Solicită formularul de înscriere la adersa de e-mail inscrieri@bradatel.ro , apoi achită suma întreagă sau un avans de minim 100 ron în contul taberei. În caz de retragere, avansul nu este returnabil. După achitare, trimite confirmarea plății la aceeași adresa de e-mail și după primirea emailului de confirmare, ești înscris!

Rezervarea locului se face prin trimiterea formularului completat și achitarea sumei întregi sau a avansului. Puteți să faceți înscrierile și împreună cu grupul bisericii din care veniți.

Referitor la regulile specifice situației pandemice legată de Covid, așteptăm să vedem care sunt comunicările și cerințele autorităților și în cel mai scurt timp vă vom comunica modul de participare în funcție de acestea. Dar în principiu la sosirea în tabără, participanții vor prezenta declarația de sănătate pentru Covid, completată și semnată personal. De asemenea va trebui sa participați la efectuarea triajului epidemiologic în ziua sosirii în tabără dar și în restul zilelor, să permiteți să vi se înregistreze temperatura, să declarați cu sinceritate simptomele pe care le aveți și să purtați masca, atunci când este nevoie, precum și celelalte reguli specifice, de protecție.

Înscrierea se va face în limita locurilor disponibile!

Întrucât evenimentul se adresează tinerilor si adulților, nu avem discount pentru copii.

 Cum ajungi?
Tabăra este situată lânga orasul Hateg, având in apropiere Gara Subcetate, situata la 2 km de Hateg. Transportul de la gara pana in tabara se poate face cu firme de maxi-taxi. Pentru cei care sosesc cu masina, de pe drumul Hateg - Caransebes, la 10 km dupa iesirea din Hateg sa face stanga dupa Păclișa, spre Clopotiva si apoi spre barajul Gura Apelor de pe Retezat. Din Clopotiva pana in tabara mai aveti de mers aproximativ 12 km. Tabara este viv-a-vis de Pensiunea Iris. Detalii despre traseu si pe site-ul taberei la sectiunea "Locatie".

Vă sugerăm ca să vă anunțați prietenii despre acest Revelion și să încercați să vă grupați pe mașini, din zonele din care veniți. Dacă vă putem ajuta cu orice informații, o facem, dar nu putem să ne angajăm să vă asigurăm transportul din zonele voastre. Vă rugăm menționați pe formularul de înscriere dacă aveți nevoie de transport din Gara Subcetate și încercăm să găsim soluții de a ajunge în tabără. De asemenea vă rugăm să menționați dacă veniți cu mașina și puteți transporta și alte persoane spre tabără.

   Când te cazezi?
Fiecare cameră are baie proprie. Cazarea se va face în zone separate: băieți și fete. Prima masă servită este cina de joi, de la ora 19.30

Vă rog să țineți cont că ne aflam într-o zonă de munte și trebuie sa fim echipați corespunzător. Vă trimit mai jos lista cu echipamentul ce ar fi bine sa-l aveti la voi:
• slapi, incaltamintea de exterior se va lasa pe zona de gresie, la intrarea in camera.
• bocanci de munte
• adidasi sau incaltaminte sport mai usoara pentru jocurile de interior
• sosete speciale pentru drumetii sau alte activitati montane
• haine de ploaie sau zapada: geaca si pantaloni.(gore-tex sau alt material impermeabil) - nu este suficient un simplu fas și întrucât sau anunțat ploi, să vă luați și pelerină de ploaie.
• costum de schi pentru cei care merg la schi
• alte haine groase
• rucsac pentru ziua în care mergem la schi
• termos sau sticlă pentru apă
• mănuși, căciulă, fular
• ochelari
• prosoape
• articole igienă personală

Lista are doar caracter orientativ, participanții sunt rugați să iși adauge orice obiect considerat ca fiind necesar dar urmărind specificul activității și programul evenimentului.

Dacă ești mai friguros, adu-ți și sacul de dormit. În camere există încălzire cu calorifere dar fiind la munte este posibil ca să nu fie așa cald ca și acasă.
Vă rugăm să citiți și regulamentul taberei pe care îl găsiți la secțiunea "Regulament".
Pentru orice alte detalii, scrieți-ne pe e-mailul taberei sau sunați-ne la telefoanele de mai jos:

Ionică: 0742.461.146

Beatrice: 0726.098.982

Email: inscrieri@bradatel.ro

Va asteptăm cu drag!

Booking Form