Revelion 2020

December 30, 2019 Tabara Crestina Bradatel

Revelion la Brădățel

Planuim ca trecerea dintre ani sa fie una extraordinara si de aceasta data, in cadrul Taberei Crestine Bradatel! Intr-un loc mai aproape de cer ne dorim sa sarbatorim Revelionul intr-un mod special, valoros si plin de semnificatie. Astfel ca, in perioada 30 decembrie 2019- 2 ianuarie 2020 te asteptam in Parcul National Retezat, in Tabara Crestina Bradatel.

Luni, 30 decembrie 2019, intre orele 14:00-18:00, se va face cazarea, prima masa fiind cina.

Din programul revelionului:

  • - Timp de lauda si inchinare – Invitati: Interlude
  • - Studiu biblic pe o tema ce va fi anuntata in curand.
  • - Timp de socializare
  • - Cadouri, tombola si licitatie
  • - O zi de schi la statiunea de schi Rausor, cu masinile proprii, sau ajutandu-ne unii pe ceilalti
  • - O drumetie prin zapada, pe un traseu usor
    - Si alte surprize…

De retinut!

- Pentru marti, cand se va merge la schi, la Rausor, va trebui sa ne organizam cu cei care vin cu masinile, impreuna cu microbuzele taberei. Nu uita sa iti aduci echipamentul propriu de schi, si daca nu ai, poti inchiria de pe partie. !Costurile legate de schiat si inchirierea echipamentul nu sunt incluse in costul evenimentului.

Pentru drumetia de miercuri este bine sa ai haine groase(geaca, caciula, manusi,etc..) si bocanci

- In seara de Revelion vom avea o activitate care ii va cuprinde pe toti cei prezenti, asa ca te rugam sa aduci cu tine un cadou de minim 15 lei.

Joi este ultima zi, plecarea din tabara facandu-se in jurul pranzului

- In cadrul acestui Revelion, vom organiza o licitatie care are ca si scop strangerea de fonduri pentru proiectul “300 de tineri din Oltenia la Bradatel”, proiect prin care si anul viitor ne propunem sa aducem copii si adolescenti intr-un mediu crestin in care sa cunoasca valorile si principiile Scripturii.

- Dupa solicitarea formularului aveti la dispozitie trei zile pentru returnarea formularului completat si efectuarea platii. Dupa aceste zile formularul este considerat nul si nu va garanteaza rezervarea locului in tabara.

- Costul acestui eveniment este 275 de lei, daca este achitat integral pana in data de 30 noiembrie 2019. Daca este achitat un avans de minim 100 de lei, restul achitat in tabara este de 200 de lei. Solicita formularul de inscriere la adersa de e-mail inscrieri@bradatel.ro , apoi achita suma intreaga sau un avans de minim 100 ron in contul taberei. In caz de retragere, avansul nu este returnabil. Dupa achitare, trimite confirmarea platii la aceeasi adresa de e-mail si dupa primirea mailului de confirmare, esti inscris!

Rezervarea locului se face prin trimiterea formularului completat si achitarea sumei intregi sau a avansului. Puteti sa faceti inscrierile si impreuna cu grupul bisericii din care veniti.

Inscrierea se va face in limita locurilor disponibile!

Intrucat evenimentul se adreseaza tinerilor si adultilor, nu avem discount pentru copii.

 Cum ajungi?
Tabara este situata lânga orasul Hateg, având in apropiere Gara Subcetate, situata la 2 km de Hateg. Transportul de la gara pana in tabara se poate face cu firme de maxi-taxi. Pentru cei care sosesc cu masina, de pe drumul Hateg - Caransebes, la 10 km dupa iesirea din Hateg sa face stanga dupa Paclisa, spre Clopotiva si apoi spre barajul Gura Apelor de pe Retezat. Din Clopootiva pana in tabara mai aveti de mers aproximativ 12 km. Tabara este viv-a-vis de Pensiunea Iris. Detalii despre traseu si pe site-ul taberei la sectiunea "Locatie".

Va sugeram ca sa va anuntati prietenii despre acest Revelion si sa incercati sa va grupati pe masini din zonele din care veniti. Daca va putem ajuta cu orice informatii, o facem, dar nu putem sa ne angajam sa va asiguram transportul din zonele voastre. Va rugam mentionati pe formularul de inscriere daca aveti nevoie de transport din Gara Subcetate si incercam sa gasim solutii de a ajunge in tabara. De asemenea va rugam sa mentionati daca veniti cu masina si puteti transporta si alte persoane spre tabara.

   Când te cazezi?
Cazarea se va face in camere tip "student", de cate 6+1, respectiv 8+1 locuri. Fiecare camera are baie proprie prevazuta cu incaperi separate pentru wc, cabina de dus si chiuvete. Cazarea se va face in zone separate: baieti si fete. Prima masa servita este cina, la ora 19.30

Va rog sa tineti cont ca ne aflam in zona de munte si trebuie sa fim echipati corespunzator. Va trimit mai jos lista cu echipamentul ce ar fi bine sa-l aveti la voi:
• slapi, incaltamintea de exterior se va lasa pe zona de gresie, la intrarea in camera.
• bocanci de munte
• adidasi sau incaltaminte sport mai usoara pentru jocurile de interior
• sosete speciale pentru drumetii sau alte activitati montane
• haine de ploaie sau zapada: geaca si pantaloni.(gore-tex sau alt material impermeabil) - nu este suficient un simplu fas
• costum de schi pentru cei care merg la schi
• alte haine groase
• rucsac pentru ziua in care mergem la schi
• termos sau sticla pentru apa
• manusi, caciula, fular
• ochelari
• prosoape
• articole igiena personala

Lista are doar caracter orientativ, participantii sunt rugati sa isi adauge orice obiect considerat ca fiind necesar dar urmarind specificul activitatii si programul saptamanii.

Daca esti mai friguros, adu-ti si sacul de dormit. In camere exista incalzire cu calorifere dar fiind la munte este posibil ca ca nu fie asa cald ca si acasa.
Va rugam sa cititi si regulamentul taberei pe care il gasiti la sectiunea "Regulament".
Pentru orice alte detalii, scrieti-ne pe e-mailul taberei sau sunati-ne la telefoanele de mai jos:

Ionica: 0742.461.146
Email: inscrieri@bradatel.ro
Pe pagina de Facebook Tabara Crestina Bradatel gasiti poze de la Revelionul trecut.

Va asteptam cu drag!

Booking Form