Revelion 2019 – tema “Reconfigurare Traseu”

December 30, 2018 Tabara Crestina Bradatel

REVELION 2019 cu tema "Reconfigurare Traseu"

Tabăra Creștină Brădățel organizează Revelionul, la munte, în locația taberei, în perioada 30 decembrie 2018 – 2 ianuarie 2019.
Vom petrece cateva zile la munte, intr-o atmosfera prieteneasca si entuziasta dar simpla, placuta si relaxanta, in inchinare si bucurie, alaturi de tineri din toata tara.

La Tabara Crestina Bradatel esti asteptat tu si prietenii tai.

Evenimentul este adresat in special tinerilor, asta datorita structurii programului si a tipului de cazare, cu camere de 7 si respectiv 9 locuri, dar sunt bine primiti si ceilalti, daca se pot adapta.
Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile !!!

Costul acestui eveniment este de 275 lei, daca plata se face integral pana in data de 30 noiembrie 2018 sau de 300 lei, cu un avans prealabil de 100 lei, la inscriere si achiarea sumei de 200 lei la sosirea in tabara.
Intrucat evenimentul se adreseaza tinerilor si adultilor, nu avem discount pentru copii.

In seara de Revelion vom avea o activitate care va cuprinde pe toti cei prezenti, astfel ca te rugam sa aduci cu tine un cadou de aproximativ 15 lei, pentru una din activitatiile Revelionului.
Dupa inscriere, prin email, veti primi si alte detalii despre eveniment.

   Din program:
• timp de lauda si inchinare. - Ciuculescu Band
• mesaje spirituale de incurajare si rededicare.
• activitati de interior: jocuri distractive, jocuri de masa. Ai un joc de masa acasa? Adu-l cu tine.
• activitati de exterior: drumetie la Barajul de pe Retezat, competitii in zapada, sanius, bineinteles conditia principala este sa avem zapada.
• program special de Revelion

Rugati-va sa ninga ca sa avem zapada!

   Stii sa schiezi? Atunci te anuntam ca putem merge si la ski in Statiunea Rausor in ziua de 31 decembrie. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, va trebui sa ne organizam cu cei care vin cu masinile, impreuna cu microbuzele taberei. Iti poti aduce echipamentul propriu de schi sau poti inchiria de la statiunea Rausor. Costurile legate de schiat si inchirierea echipamentului se vor plati separat.

   Cum te poti inscrie pentru programul de Revelion?
Solicita formularul de inscriere la adresa de e-mail: office@bradatel.ro, apoi achita suma intreaga sau un avans de minim 100 RON in contul taberei. In caz de retragere, avansul nu este returnabil.
Dupa achitare, trimite confirmarea platii la aceeasi adresa de e-mail si esti inscris!

Rezervarea locului se face prin trimiterea formularului completat si achitarea sumei intregi sau a avansului. Puteti sa faceti inscrierierile si impreuna cu grupul bisericii din care veniti.

Locurile sunt limitate!

   Cum ajungi?
Tabara este situata lânga orasul Hateg, având in apropiere Gara Subcetate, situata la 2 km de Hateg. Transportul de la gara pana in tabara se poate face cu firme de maxi-taxi. Pentru cei care sosesc cu masina, de pe drumul Hateg - Caransebes, la 10 km dupa iesirea din Hateg sa face stanga dupa Paclisa, spre Clopotiva si apoi spre barajul Gura Apelor de pe Retezat. Din Clopootiva pana in tabara mai aveti de mers aproximativ 12 km. Tabara este viv-a-vis de Pensiunea Iris. Detalii despre traseu si pe site-ul taberei la sectiunea "Locatie".

Va sugeram ca sa va anuntati prietenii despre acest Revelion si sa incercati sa va grupati pe masini din zonele din care veniti. Daca va putem ajuta cu orice informatii, o facem, dar nu putem sa ne angajam sa va asiguram transportul din zonele voastre. Va rugam mentionati pe formularul de inscriere daca aveti nevoie de transport din Gara Subcetate si incercam sa gasim solutii de a ajunge in tabara. De asemenea va rugam sa mentionati daca veniti cu masina si puteti transporta si alte persoane spre tabara.

   Când te cazezi?
Sosirea în tabara se face Duminica, 30 decembrie, între orele 14.00-18.00, pentru efectuarea cazarii. Cazarea se va face in camere tip "student", de cate 6+1, respectiv 8+1 locuri. Fiecare camera are baie proprie prevazuta cu incaperi separate pentru wc, cabina de dus si chiuvete. Cazarea se va face in zone separate: baieti si fete. Prima masa servita este cina, la ora 19.30.

   Cu ce poti ajuta?

Evenimentul fiind organizat intr-un context de tabara, fii gata sa vii cu o inima slujitoare si sa fi de folos. Poti sa te implici in diverse activitati de pregatire sau in diferite slujiri pe parcursul taberei de revelion.

Nu e nevoie de haine elegante pentru programul de Revelion: suntem la munte!

Va rog sa tineti cont ca ne aflam in zona de munte si trebuie sa fim echipati corespunzator. Va trimit mai jos lista cu echipamentul ce ar fi bine sa-l aveti la voi:
• slapi, incaltamintea de exterior se va lasa pe zona de gresie, la intrarea in camera.
• bocanci de munte
• adidasi sau incaltaminte sport mai usoara pentru jocurile de interior
• sosete speciale pentru drumetii sau alte activitati montane
• haine de ploaie sau zapada: geaca si pantaloni.(gore-tex sau alt material impermeabil) - nu este suficient un simplu fas
• costum de schi pentru cei care merg la schi
• alte haine groase
• rucsac pentru ziua in care mergem la schi
• termos sau sticla pentru apa
• manusi, caciula, fular
• ochelari
• prosoape
• articole igiena personala

* Lista are doar caracter orientativ, participantii sunt rugati sa isi adauge orice obiect considerat ca fiind necesar dar urmarind specificul activitatii si programul saptamanii.

 

Daca esti mai friguros, adu-ti si sacul de dormit. In camere exista incalzire cu calorifere dar fiind la munte este posibil ca ca nu fie asa cald ca si acasa.

Va rugam sa cititi si regulamentul taberei pe care il gasiti la sectiunea "Regulament".

Pentru orice alte detalii, scrieti-ne pe e-mailul taberei sau sunati-ne la telefoanele de mai jos:

Eszter: 0733.745.584(preferabil in cursul dupa-amiezii)
Ionica: 0742.461.146
Email: office@bradatel.ro
Pe pagina de Facebook Tabara Crestina Bradatel gasiti poze de la Revelionul trecut.

Va asteptam cu drag!

Booking Form