“Cadouri de Crăciun pentru copii”

December 3, 2020 12:00 am to 12:00 am

Ca în fiecare lună decembrie și în acest an preocuparea noastră este orientată către un nou proiect de suflet: Cadouri de Crăciun pentru copii!

Preocuparea nosatră este ca să dezvoltăm mai multe proiecte de spirijin atât financiar prin ajutorul dat acestor copii sub forma de haine, alimente sau cadouri de Crăciun cât și prin tabere în care am adus copii și adolescenți din familii cu posibilități financiare precare și le-am oferit posibilitatea de a se bucura de o săptămână de tabără, de neuitat pentru ei.

Anul curent a fost o încercare pentru noi toți, contextul pandemiei a generat noi provocări și pentru copiii pe care Fundația îi sprijină prin proiecte sociale. Grijile financiare ale familiilor aparținătoare au crescut devenind astfel o presiune suplimentară în viața copiilor. Copilăria lor este aspră, sunt nevoiți să îndure frigul, foamea și golul din suflet generat în urma tuturor dorințelor neîmplinite. Le lipsește liniștea unui cămin fără griji iar sufletul lor fragil este în suferință cu fiecare refuz pe care îl primesc și cu fiecare conștientizare a greutăților ce apasă pe umerii lor. 

Alături de sustinatorii programelor Fundației ne dorim să schimbam povestea copiilor săraci și să le oferim o bucurie de care ar trebui să aibă parte orice copil, măcar de Crăciun. 

Luna decembrie, pentru mulți copii, este luna bucuriei, a cadourilor. Pentru copiii aflați în situații defavorizate, este luna în care așteptările se pot transforma ușor în dezamăgiri. Ne dorim să ne fiți alături și împreună să împlinim așteptarea lor, vrem să îi știm bucuroși și Crăciunul acesta să îi ținem departe de gustul dezamăgirii. 

În acest sezon de iarnă, cu ocazia sărbătorilor, ne dorim să ajungem la acești copii și adolescenți care au în propriul lor bagaj, experiența unei tabere la Brădățel. Însă, spre deosebire de anul trecut, o putem face numai de la distanță. 

Prin urmare, o întreagă echipă de voluntari s-a apucat de pregătit aceste cadouri, pe care apoi le vom trimite prin poștă cu ocazia sărbatorii de Crăciun. Cadourile oferite anterior în campania ShoeBox au insemnat pentru copii una dintre cele mai mari bucurii ale anului. Împreună îi putem face să zâmbească, să fie fericiți și să se simtă iubiți!

Ne dorim o țară cu valori și principii sănătoase, creștine. Sărbătoarea Crăciunului care se apropie are în centru întruparea lui Isus Hristos și vorbește despre speranță: Dumnezeu este cu noi. Fie că sunt în tabără sau acasă, acești copii și adolescenti au mai multe nevoi. Implică-te și tu pentru împlinirea acestor nevoi. 

Fii partenerul nostru pentru a-i ajuta să devină „desăvârșiți și cu totul destoinici pentru orice lucrare bună”!

Booking Form