Tabara pentru adulti

July 26, 2021

Tema taberei: Dragostea pe limba ta. Eu, Dumnezeu si aproapele meu - cu invitatii speciali Ghita Mocan si Lucian Ghiata

Perioada: 26 – 31 iulie 2021
Locatia: Tabara Crestina Bradatel in Parcul National Retezat

 Tabara se adreseaza tinerilor peste 25 de ani, cat si familiilor tinere, care iubesc muntele si vor sa aprofundeze impreuna cu noi aceasta tema.

Cand iubim, intodeauna ne straduim sa devenim mai buni. Dragostea care acopera totul, crede totul, nadajduieste totul si sufera totul e dragostea care vine de la Dumnezeu. E limba al carei alfabet e format si din fapte, nu doar din cuvinte. Fie ca esti la inceput de drum si abia ai inceput sa iei notite, ori ai ajuns la un nivel mediu spre avansat, vino la Bradatel pentru a parcurge cateva lectii importante despre dragostea pe verticala (Dumnezeu) si orizontala (aproapele). Prin multa practica devii fluent!

Impleteste activitatile si provocarile unei tabere la munte, cu discutii profunde care te vor conecta mai mult la Dumnezeu si te vor ajuta sa ii intelegi pe ceilalti si pe tine insuti mai bine.

Schimba-ti contextul. Exploreaza locuri noi. Descopera oamenii de langa tine.

Tabara Crestina Bradatel dispune de doua zone de cazare, zona pentru familii - paturi matrimoniale si zona pentru tineret – paturi single. Costul taberei este de 525 lei/persoana (in zona pentru familii), respectiv 449 lei/persoana (in zona pentru tineret), cu plata de 100 lei avans la inscriere. Acest cost include participarea la conferinta, cazarea, mesele si activitatile in parcul de aventura. Sugeram familiilor sa vina in tabara fara copii, intrucat nu avem activitati special destinate copiilor.  

Porgramul taberei cuprinde timp de conferinta, lauda si inchinare, activitati sportive, parc de aventura, o drumetie in masivul Retezat, foc de tabara si alte activitati de tabara.

Înregistrarea în tabără se va face luni, 26 iulie, începând cu ora 10, prima masă fiind prânzul, de la ora 13:30; Ultima masă este micul dejun sâmbătă 31 iulie, după care va fi plecarea spre casă.

La sosirea in tabara, participantii vor prezenta declaratia de sanatate pentru Covid, completata si semnata personal. De asemenea va trebui sa participati la efectuarea triajului epidemiologic in ziua sosirii in tabara dar si in restul zilelor, sa permiteti sa vi se inregistreze temperatura, sa declarati cu sinceritate simptomele pe care le aveti si sa purtati masca, atunci cand este nevoie.

Inscrieti-va din timp! Locurile sunt limitate!

Pentru inscriere va rog solicitati un formular de inscriere pe adresa: inscrieri@bradatel.ro cu specificarea „Tabara pentru adulti”.

Formularul primit nu se poate transmite si altor persoane, pentru a controla numarul de persoane inscrise. Daca cineva completeaza si trimite un formular primit de la alta persoana, nu se va lua in considerare, persoana nu va fi considerata inscrisa.

In situatia actuala generata de raspandirea coronavirusului, am luat masuri speciale de protecaie, conform regulilor si recomandarilor actuale.

Tel. 0726.089.982
Tel. 0742.461.146
Receptie 0756.164.633

Va asteptam!

Pentru inscriere,, acceseaza sectiunea INSCRIERI

Pentru echipament adecvat, acceseaza sectiunea ECHIPAMENT

 

 

Booking Form