Conferință pentru familii la Brădățel

May 12, 2023 4:00 pm to 4:00 pm

ACEST EVENIMENT S-A ANULAT!

Urmăriți site-ul nostru pentru alte evenimente adresate cuplurilor, în sezonul de toamnă.

 

În weekendul 12 – 14 mai 2023, va avea loc la Brădățel, un eveniment special dedicat cuplurilor căsătorite, în care vor avea parte de seminarii pe teme legate de viața în cuplu, dar și de un timp de calitate petrecut la munte, în Parcul Național Retezat, la Tabara Creștină Brădățel.

Evenimentul va începe de vineri, cazarea se va putea face cu începere de la ora 16, cina se va servi la ora 19.30 iar apoi va avea loc prima întalnire în plen. Evenimentul se va desfășura până duminică la prânz.

În cadrul evenimentului sesiunile vor fi ținute de doi vorbitori cu experiență în consiliere spirituală și psihoterapie, care deasemenea alcatuiesc un cuplu, Andreea și Remus Groze, din Timișoara.

Tema conferinței este: Calea spre vindecare emoțională

Vor fi discutate tematici precum:

  • Experiențele timpurii și efectele lor asupra relației de cuplu
  • Comunicarea în cuplu, un pod spre intimitate și vindecare
  • Cum poate relația de cuplu să devină balsam vindecător pentru fiecare partener

Veți avea parte de cadrul potrivit pentru abordarea problemelor apăsătoare din cuplu și pentru revigorarea relației.

- De asemenea, întrucât locația se află la munte, va exista și posibilitatea plimbarii în natură. Vă sugerăm să va aduceti un echipament adecvat, care să includă si haine mai groase, în special pentru perioada serii, cand este mai rece.
- Cazarea se va face în camere cu pat dublu matrimonial la un cost de 750 lei/cuplu, precum și în camere cu paturi simple, la prețul de 650 lei/cuplu, în limita locurulor disponibile.
- Pentru a putea fi conectați la ceea ce se va face, la seminariile ce vor fi predate, vă recomandăm să nu veniți însoțiți de copii, nu putem asigura asistență în supravegherea lor.

După completarea formularului vă rugăm să achitați un avans de minim 200 lei/cuplu, din costul conferinței. La achitarea in bancă este obligatoriu să specificați denumirea proiectului și numele persoanelor pentru care se platește avansul. De ex:  Weekend pentru cupluri – Popescu George și Ioana. În caz de neprezentare, avansul nu este returnabil.

Fundatia Tabara Crestina Bradatel - Cont Bancar RO56 RNCB 0255 1440 3062 0001

Despre vorbitori:

            Remus Groze

Absolvent al Institutului Baptist din București, promoția 2000, a început slujirea pastorală în biserica baptistă Sfânta Treime din Deva între anii 2000 – 2009. Din anul 2009 până în prezent păstorește biserica baptistă Golgota din Timișoara. În anul 2013 a absolvit Facultatea de Filosofie din cadrul Universității de Vest din Timișoara.
E pasionat de studiul și predicarea Bibliei, etica virtuții, apologetică, formare spirituală și creșterea bisericii.

            Andreea-Iulia Groze

Licențiată în sociologie-psihologie (2008) apoi urmează cursurile Institutului de Terapie Familială și Practică Sistemică Dianoia din Timișoara în urmă cărora obține diploma de psihoterapeut (2011). De asemenea, a finalizat mai multe cursuri de formare: relații traumatice (2014), consiliere de cuplu certificată de Asociația Americană a Consilierilor Creștini (2015), terapie de cuplu centrată pe emoții (EFT, 2017), facilitator Cercul Siguranței (2019).

Printre pasiuni se numără: lectura în domeniul neuro-științei, educație parentală și grădinăritul.

Cei doi sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună 3 copii: David, Sarah-Doroteea și Anna-Eliora.

Booking Form