Conferință de familii cu pastorul Ghiță Mocan

October 14, 2021 5:00 pm to 3:00 pm

Din păcate, datorită condițiilor generate de pandemie, ne vedem nevoiți să amânăm desfășurarea acestei conferințe. Vom reveni cu detalii despre data în care se va desfășura conferința. Vă mulțumim pentru înțelegere. 

 

Redescoperă pasiunea alături de partenerul tău de viață 

Descoperă care sunt nevoile reale ale partenerului tău și identifică-le corect pe ale tale.

Observă detalii despre partenerul tău, despre comportamentul, structura, așteptările lui. Cunoaște-i nevoile, aspirațiile, frământările! Diferențele există, trebuie să le cunoastem, dar aceste diferențe nu trebuie să ne sperie.

Vorbim despre acceptare, compatibilitate, îngăduință, înțelepciune despre nevoile lui și nevoile ei. Aceste nevoi se pot întâlni în iubirea celor doi.

Viața conjugală poate fi fericită, împlinitoare și aducătoare de sens.

Locația conferinței: Tabăra Creștină Brădațel

Parcul Național Retezat, județul Hunedoara, la 35 km de Hațeg

Perioada: 14-17 octombrie, joi-duminică

Pretul conferinței diferă în funcție de zona de cazare.

  • Camere stil matrimonial, cu pat dublu matrimonial și pat supraejatat pentru copii: 350 lei/persoană la adulți

Preț copil: 0-2 ani gratis, 2-10 ani 200 lei/persoană, peste 10 ani = 300 lei/persoană.

  • Camere cu pat single și pat supraetajat pentru copii: 300 lei/persoană la adulti

Preț copil: 0-2 ani gratis, 2-10 ani 150 lei/persoană, peste 10 ani = 250 lei/persoană.

Tabara începe joi după masa, prima activitate este masa de seară.

Cazarea se face joi, începând cu ora 17.00

Câteva activități din programul conferinței:

  • Seminarii cu Ghiță Mocan
  • Discuții în grupuri mici
  • O seară romantică alături de partenerul tău
  • Vizită la Barajul Gura Apelor – Retezat
  • Scurte drumeții în jurul taberei
  • Câteva variante de activitatii sportive: badminton, volei, tenis de masă, parc de aventură, tiroliană, cațărat la perete de stâncă și cauciucuri, curs cu obstacole la înălțime. Activitățile din parcul de aventură se vor face în condiții de siguranță, cu predarea unui scurt curs, cu echipament de asigurare și în prezența instructorilor.

Dacă aveți biciclete și le puteți transporta la Brădățel, vă rugăm să le aduceti și să specificati asta în formularul de înscriere, întrucât într-una din zile, vom organiza o excursie cu bicicletele în jurul barajului.

Recomandăm să găsiți variante de baby-sitting pentru copiii mai mici pe perioada orelor de seminarii. Pentru copii mai mari de 5 ani, care pot participa și pot comunica eficient la aceste activități, vom asjgura câteva jocuri și activități pe perioada seminariilor.

Pentru înscriere, vă rugăm să solicitați un formular de înscriere la adresa de mail: inscrieri@bradatel.ro

După ce completați formularul de înscriere, vă rugăm să achitați un avans de minim 100 lei/participant și să trimiteți dovada plății împreună cu formularul de înscriere, la aceeași adresa de mail.
Locurile sunt limitate, așa că cei care se înscriu și achită avansul, vor fi considerați înscriși.
Împreună cu formularul de înscriere, veți primi și o declarație COVID, pe care va trebui să o completați atât pentru adulți, cât și pentru copii.

De asemenea, înainte de plecarea spre Brădățel, vă rugăm să efectuați un test COVID simplu, cu recoltare nazală, pe care să îl aduceți împreună cu dvs, pentru a fi anexat la tabelul de triaj epidemiologic. Pentru participarea în tabără, acest test simplu este obligatoriu pentru toți participanții. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Ca și îmbrăcăminte și echipament, vă recomandăm îmbrăcăminte lejeră pentru conferință, precum și îmbrăcăminte sport pentru drumeții și activitățiile sportive. De asemenea vă recomandăm să aveți și haine groase, deși în timpul zilei este cald afară, totuși diminețiile și serile sunt răcoroase. Suntem la munte :)

În tabără este semnal pe rețeaua Orange. Nu există wifi.

Detalii referitoare la ruta de ajungere în tabără găsiti pe site-ul nostru. Vă rugăm introduceți pe GPS: Tabăra Creștină Brădățel și nu doar Brădățel, întrucât este o altă localitate cu acest nume și vă direcționează greșit.

Vă așteptam la munte!

 

Booking Form