Vrei să susții lucrarea noastră?

Proiectul
300 de tineri din Oltenia la Brădățel

Generația adolescenților și a tinerilor de astăzi are nevoie de modele și de o direcție sănătoasă mai mult ca oricând. Lipsa valorilor și intoxicarea cu non-valorile care domină “scenele” și “display-urile” zilelor de azi ne motivează să oferim o alternativă corectă și transformatoare.

Proiectul
O nouă sală de închinare

Dorim să construim o nouă sală de întâlnire, mai încăpătoare, mai dotată pentru a putea organiza și mai bine activitățile pe care le avem. Această renovare este esențială și ne dorim să o terminăm la timp.
Te poți implica și tu!

Redirecționează
3,5% din impozitul pe venit

Vreți sã redirecționați cãtre Tabãra Creștinã „Brãdãțel” 3.5% din impozitul pe care statul l-a reținut deja de la dumneavoastrã? Nu vã costã nimic, dar pe noi ne ajutã în proiectele ce le avem. Descarcă formularul, completează-l cu datele tale și trimite-ni-l înapoi pe mail.

Redirecționează
20% din impozitul companiei tale

Puteți redirecționa cãtre Tabãra Creștinã „Brãdãțel” 20% din impozitul pe care statul l-a reținut deja de la compania dumneavoastrã. Pentru aceasta se face un transfer prin bancă sau cash în baza contractului de sponsorizare pe care îl puteți descărca de mai jos.

Aici găsiți conturile noastre
bancare în EURO și RON

Cont in EURO (€)

FUNDAȚIA TABĂRA CREȘTINĂ BRĂDĂȚEL
BCR Timisoara
RO18 RNCB 0255 1440 3062 0006

Cont in RON (LEI)

FUNDAȚIA TABĂRA CREȘTINĂ BRĂDĂȚEL
BCR Timisoara
RO56 RNCB 0255 1440 3062 0001