Coordonate GPS AUTO:

N 45.40001 ̊ - Latitudine

E 22.77036 ̊ - Longitudine

 

Coordonate GPS TURISTIC:

N 45 ̊ 24' 00''

E 22 ̊ 46' 13''

 

Tabăra este situată la intrarea în Masivul Retezat, lângă Hațeg, la o altitudine de aproximativ 780m într-o zonă deosebit de frumoasă și pitorească. La câțiva kilometri de Brădățel se găsește Barajul de acumulare de pe Râul Mare. Acesta este cel mai mare baraj din Europa, construit doar pe bază de arocamente.
 
Accesul în tabără este foarte facil cu autoturismul, având drum de curând asfaltat. Cel mai apropiat oraș este Hațeg, situat la o distanță de aproximativ 25km. Drumul spre Brădățel este pe șoseaua dintre Hațeg și Caransebeș.

Daca veniti dinspre Hateg: mergeti spre Caransebes iar după aproximativ 9 km de la ieșirea din Hațeg se face stânga către Clopotiva, apoi drumul se continuă pe malul drept al "Râului Mare", în sus, către Barajul "Gura Apelor", in aceeasi directie catre Pensiunea Gura Zlata sau Pensiunea Iris-Bradatel. Tabăra este lângă Tabăra Școlară „Brădățel”, vis-a-vis de Pensiunea „Iris”.

Daca veniti dinspre Caransebes: dupa iesirea din Sarmisegetusa, la aproximativ 1 km, se face dreapta catre Clopotiva, iar apoi drumul continua pe malul drept al "Râului Mare", în sus, către Barajul "Gura Apelor", în aceeasi direcție către Pensiunea Gura Zlata sau Pensiunea Iris-Bradatel. Tabara este lângă Tabăra Școlara "Brădățel", vis-a-vis de Pensiunea "Iris".

 

Dacă folosiți sistem de navigație GPS, treceți ca destinație Clopotiva și apoi continuați drumul conform descrierilor de mai jos. NU treceți ca destinatie pe GPS localitatea Brădățel, întrucât există o altă localitate în județul Hunedoara cu acest nume și GPS-ul vă va conduce acolo, la o destinație greșită. 

Pentru cei sosiți cu trenul debarcarea se face în gara Subcetate, lângă Hațeg. De acolo se ajunge cu maxi-taxi, dar e bine să anunțați conducerea taberei pentru sprijin în acest sens.


Vizualizare hartă mărită


harta locatiei Bradatzel

 
  ďż˝