DESCRIEREA TABEREI

Tabăra Creștină „Brădățel” este amplasată la intrarea în Parcul Național Retezat, pe traseul de urcare înspre Barajul de pe Retezat și Poiana Pelegii.
Este popasul ideal în drum spre Retezat sau locul unde poți să-ți organizezi propria tabără, propriul eveniment sau chiar nunta ideală.
Capacitate de cazare a taberei este de 200 locuri.

 

Facilități:
a. Cazare: tabăra dispune de două pavilioane cu parter și etaj. Vă punem la dispoziție camere cu 6 respectiv 8+1 locuri, fiecare carera are baie proprie, avand facilitatile separate(wc, cabina de dus, chiveta). Cazarea se face în „condiții de tabără", dar decente: camerele recent renovate, paturi supraetajate, o veioza pentru fiecare pat pentru citit individual seara, curățenie, o atmosferă frumoasă, program de apă caldă de mai multe ori pe zi, stabilit de comun acord cu liderii grupului, în funcție de activitățiile grupului din care faceți parte. Va rugam sa va aduceti pe langa echipament si prosoape, slapi pentru camera, pantofii se vor lasa la intrare. Alte detalii gasiti si la sectiunea: "Regulament".

b. Sală de mese si bucătărie nou construite, corespunzatoare condițiilor impuse de Uniunea Europeană. Capacitatea pentru servirea mesei este de până la 200 locuri. În fiecare zi se gătește un anumit meniu, mâncarea fiind foarte gustoasă și suficientă, iar programul de servire este de 3 mese pe zi. Personalul care activează în bucătărie și în blocul alimentar este calificat conform cererilor legilor din Romania si U.E. și deține setul de documente și analize necesare desfășurării activității în acest domeniu.

 

c. Sport:
- terenuri de volei;
- panou baschet;
- badmington;
- mese de ping-pong;
- masă de mini-fotbal, fussball;
- jocuri de interior;
- NOU! curs cu obstacole la înălțime: zid de cățărare, trecere printre diferite obstacole, tiroliană, perete de cățărare cu surplomba;
- zid de cățărare orizontal, cu diferite grade de dificultate, cu echipament adecvat;
- NOU! tiroliană la înălțime, tiroliană de viteză, tiroliană peste râu; se folosește echipament profesional de protecție și siguranță și avem instructori care asistă și asigură participanții;
- teren de tir cu arcul.

Suntem în faza de construcție a unui teren multifuncțional cu nocturnă. Terenul a fost împrejmuit, nu este încă finalizată montarea unei suprafețe profesionale, dar poate fi folosit pentru volei și alte activități.

 

d. Există două săli de întâlnire cu capacitate de aproximativ 100 locuri fiecare, unde își pot deșfășura activitățile în paralel diferitele grupuri cazate în tabără, precum și spații unde se pot întălni grupuri de până la 30 de persoane.

e. Foișor - un loc deosebit de frumos, așezat lângă Râul Mare, loc de întâlnire al grupurilor.

 

f. Terasa acoperită care poate fi folosită pentru întâlnirea grupurilor sau diferite alte activități.
 
Este bine de stiut ca in tabara exista semnal doar pentru reteaua ORANGE, semnalul pentru celelalte retele este doar pana la iesirea din Clopitiva, la 12 km de tabara.  

Dacă aveți un grup și căutați un loc unde să ieșiți împreună, Tabăra Creștină „Brădățel” este locul ideal pentru voi!

Noi vă oferim cazare, masă și vă punem la dispoziție toate facilitățiile taberei, precum și personal care să vă asiste la activitățiile de sport, entertainment și drumeții.

De asemenea vă așteptăm și pentru organizarea de conferințe, nunți sau alte evenimente în aer liber.

 

  
  ïżœ