Weekend la munte cu tata! - Editia de primavara


 

Perioada: 26-28 mai 2017

 

 Copiii noștri au nevoie să petreacă timp cu noi, au nevoie de noi. Așa că e timpul să le facem o surpriză plăcută, să investim încontinuare în acest timp de calitate, petrecând cu ei un weekend la munte. Ne bucurăm să vă anunțăm că ne vom întâlni si anul acesta, tătici si copii, la Brădățel, unde veți avea posibilitatea să petreceți un timp de neuitat, tu și copilul tău.

 

Prin programele pe care le pregătim, ne dorim să reducem distanța dinte tată și fiu sau fiică și să vă ajutăm să vă apropiați tot mai mult, să puteți petrece timp împreună, să vă încurajați reciproc.

 

Câteva spicuiri din program:

Înregistrarea si cazarea se face vineri seara, prima masă fiind cina, 26 mai 2017 de la ora 20;

Ultima masă este prânzul de duminică 28 mai 2017.

 

Activități:

- drumeții la munte;

- simularea unor situatii speciale, ca mod de învățare pentru copii;

- coborâre cu bicicletele de la Baraj până în tabără;

- cățărare;

- tiroliană;

- tir cu arcul;

- provocări pe care tatăl și fiul/fica le vor trece împreună;

- jocuri de interior (pentru seară);

- foc de tabără;

- alte surprize;

 

Nu uitați că veniți la munte și trebuie să aveți echipament corespunzător:

încălțăminte de sport și drumeții, pelerină de ploaie, geacă de vânt, gentuță de drumeție, șapcă de soare...și nu uitați aparatul foto pentru poze care vor valora o viață!

 

Într-una din zile ne vom deplasa la Barajul "Gura Apelor" de pe Retezat iar la întoarcere vom coborî cu bicicletele. Daca aveți biciclete, vă rugăm să le aduceți. Tabăra dispune de un numar redus de biciclete, pe care vi le putem oferi în număr limitat. Cei care nu doresc să coboare cu bicicleta vor fi aduși în tabără cu mijloacele de transport cu care au urcat. Transportul bicicletelor il va face fiecare personal, iar dacă nu aveți posibilitatea sa le transportați, anunțați-ne si încercam să vă ajutăm. De asemenea va rugam anunțați-ne dacă aveți nevoie de transport sau dacă aveți locuri în plus în masină(în special pentru cei din Timișoara).

 

Tabăra dispune de camere cu 6 și 8 locuri unde tații vor fi cazați împreună cu copiii lor. Fiecare camera are grup sanitar propriu. Masa va fi servită la cantina taberei, locația fiind recent construită având avizele necesare funcționării și personal calificat. În concluzie, condițiile sunt bune iar mâncarea este excelentă.

Tabăra este adresată tăticilor cu copii, băieti și fetițe cu vârsta cuprinsă între 5 și 15 ani, dar...acceptăm și excepții dacă pot "supraviețui" copiii fără prezența mamei în aceste zile.

 

Conditii: cazarea se va face in camere de cate 6 si 8 locuri, fiecare camera avand grup sanitar propriu cu cabina de dus, wc si chiuveta, facilitatile fiind separate. Camerele vor fi incalzite.

 

Costul taberei este de 180 lei/persoană. Pentru părinții care vin cu doi s-au mai mulți copii, prețul pentru al doilea copil este de 150 lei, respectiv de 100 lei pentru al treilea copil. 

Confirmarea locului se face achitând un avans de 100 lei/persoană.

Locurile sunt limitate! In caz de retragere avansul nu este returnabil.


Pentru înscriere vă rog solicitați un formular de înscriere pe adresa: office@bradatel.ro si sa achitati un avans de 100 lei/persoana. 


Pentru orice alte intrebari sau informatii puteti suna la numarul de telefon de mai jos sau le puteti scrie si trimite pe mailul taberei.

 

Tel.  0742.082.240 / 0742. 461. 146

office@bradatel.ro

Facebook: Tabara Creștină Brădățel

  
  ďż˝