Să ne rugăm pentru:


- Protecție din partea Domnului de orice pericol sau problemă ce ar putea apărea
„Dacă nu păzește Domnul o cetate degeaba veghează cel ce o păzește!”
Conștienți de fragilitatea pe care o avem în fața tuturor problemelor și a atacurilor de orice fel ale celui rău, cerem și ne încredem în Puterea lui Dumnezeu de a ne păzi și a de a ne trece peste orice problemă. Rugați-vă pentru protecție împotriva:
· atacurilor de orice fel ale celui rău;
· accidentelor de orice fel;
· pagubelor, stricăciunilor ce ar putea veni;
· calamităților de orice fel;
· controale rău intenționate din partea autorităților;
· bolii de orice fel care ar putea să vină asupra taberiștilor sau personalului taberei;
· dezbinări, neînțelegeri, relații incorecte.

 

- Resurse materiale și financiare pentru toate cheltuielile taberei.

Știm că al Domnului este pământul cu tot ce este pe el și ale Lui sunt toate bogățiile, deaceea credem că El a pregătit deja toate resursele care sunt necesare ca Tabăra Creștină „Brădățel” să poată supraviețui și să poată oferi în continuare un loc unde cei care vin să se bucure atât de natura, cât și de prezența Domnului.

Lucrarea se face în primul rând cu ajutorul lui Dumnezeu, apoi cu oamenii dedicați, și bineînțeles, cu resurse materiale și bani.

 

- Rugați-vă ca Dumnezeu să deschidă inima celor care ar putea să ajute tabăra în următoarele direcții:

- proiectul de renovare al locurilor de cazare: materiale, echipe de muncitori, voluntari, resurse financiare;
- proiectele taberei: surse pentru tabăra de închinare, tabăra de volei;
- amenajarea sectorului de sport și entertainment;
- achitarea tuturor cheltuielilor taberei;
- susținerea unor proiecte sociale;
- ajutor pentru tinerii care își doresc să ajungă în tabără, dar nu au resursele necesare.


- Putere și viziune pentru organizatori
Rugați-vă ca Dumnezeu să îi binecuvânteze pe cei care sunt organizatori, pentru lideri, pentru cei care conduc grupurile mici, ca Dumnezeu să le dea viziune, putere, sănătate și resurse spirituale și fizice. Rugați-vă și pentru personalul taberei, ca Dumnezeu să le dea sănătate, spirit de slujire cu bucurie, unitate și dragoste în tot ceea ce fac.


- Rugați-vă ca Domnul să cheme alături de noi voluntari, care să se implice în programul taberei. Rugați-vă ca Dumnezeu să sensibilizeze inimi, și astfel cei care simt chemarea să vină cu noi și anul acesta ajutându-ne în buna desfășurare a taberelor.

 

- Putere spirituală pentru cei invitați care vor vesti Cuvântul lui Dumnezeu
În vara aceasta vom avea multe serii de tabere, atât organizate de noi, cât și de alte biserici sau asociații. Ne rugăm pentru cei care vor ține studiile, seminariile sau vor predica, să aibe călăuzire și putere, să fie inspirați în alegerea subiectelor și a temelor. Ne rugăm ca Duhul Său să deschidă inimile tinerilor ca să primească mesajele și să le aplice în viețile lor.

 

- Har și ungere pentru cei care vor cânta și concerta. Cântarea are un rol foarte important în viața noastră de creștini, în închinarea noastră și cu atât mai mult în viețile tinerilor. Rugați-vă ca Dumnezeu să îi folosească pe cântăreți în lucrarea lor ca să pregătească inimile să se apropie de El și pentru a fi semănat Cuvântul.

 

- Pentru proiectele proprii, pentru tabere organizate de noi.

 

- Mântuirea celor nemântuiți care vor vizita tabăra în acest an. Așteptăm tineri din întreaga țară și sperăm ca toate piedicile care ar putea interveni pentru ca aceștia să nu ajungă în tabără, să fie îndepărtate. De asemenea, ne rugăm ca tinerii creștini să nu se rușineze și să-și invite prietenii lor să vină în tabără. O chemare simplă poate mântui o viață.

 

- Creștere spirituală a celor credincioși care vor fi împreună cu noi. Dorim ca Domnul să schimbe și viața celor care îl cunosc pe El și să îi cheme la o consacrare mai profundă. A fi un creștin căldicel, nici rece nici în clocot, este o stare urâtă Domnului. Cerem ca El să înlăture ipocrizia, fățărnicia, formalismul și falsa credință din viețile tuturor celor care vor fi în tabără.


- Decizii importante care se vor lua de către cei care vor fi prezenți. Cerem ca El să dea lumina și să putem vedea care este Planul Lui pentru viața noastră, cum să îl putem îndeplini și care este perioada pe care El a ales-o pentru împlinirea planului Său în viața noastră.

 

 

  
  ďż˝