Iesire cu hamacul

 

Ai dormit vreodata in hamac? Sa vezi stelele deasupra ta si sa te simti mai aproape de ele?
Cunosti senzatia?
La Tabara Crestina Bradatel, in Retezat, incercam sa oferim o experienta inedita, in care tinerii care ne viziteaza sa poata experimenta impreuna cu prietenii lor, atat experienta foarte interesanta de a dormi in natura in hamac, cat si posibilitatea de a se imbogati spiritual in discutiile care au loc, seara, in jurul focului sau la partasia dinainte de culcare.
Cum poti beneficia de aceasta oferta?
I. Alege una din taberele noastre si vom programa aceasta iesire pentru o noapte la hamac. Acest program cuprinde o instruire care se face inainte de placare, in care vom prezenta tehnica de montare a hamacului si a tendei, regulile acestei drumetii, si programul complet.
Echipamentul care se ofera este: hamacul, tenda care ne va proteja in caz de ploaie, cuiele de fixare si sacul de dormit, cina si micul dejun la pachet.
De asemenea este necesar ca participantul sa se prezinte cu urmatorul mimim echipament: bocanci, haine groase, haine de drumetie, pelerina de ploaie, sticla cu apa, rucsac.
Aceasta iesire nu este inclusa in pretul taberei.
II. O alta modalitate este organizarea unei iesiri de mai multe zile cu un grup organizat. In acest caz va rugam sa contactati organizatorii. 
  ďż˝