Arta in scop caritabil

 

 

     Copiii sunt viitorul generatiei de maine si de aceea consideram ca ceea ce contribuim in acesti ani la dezvoltarea lor, va avea un impact in ceea ce vor fi, „oamenii de maine". Acest proiect este dezvoltat de Tabara Crestina Bradatel cu scopul de a ajuta copii si adolescenti care provin din familii cu posibilitati financiare reduse, de a participa la o tabara la munte. In acest sens, voluntarii Bradatelului au inceput un program de strangere de fonduri, program care a fost denumit astfel: „Arta in scop caritabil".
     Deoarece are o importanta majora situatia scolara pentru dezvoltarea lor, dorim sa motivam acesti copii si adolescenti sa aibă rezultate scolare bune precum si un comportament adecvat. In acest sens sunt selectati cei care corespund acestor cerinte, tabara dorindu-se a fi o rasplata pentru acestia.
Aveti ocazia sa trimiteti un astfel de copil in Tabara Bradatel. Daca doriti sa propuneti un copil sau un adolescent pentru acest proiect, puteti trimite un mail informativ cu descrierea situatiei celui propus si in urma analizarii cazului respectiv se va proceda la etapa urmatoare. Aceasta presupune completarea unui formular mai detaliat despre cazul copilului propus. Cele mai reprezentative cazuri vor fi selectate pentru participarea in tabara Bradatel. Selectia cazurilor se va incheia in data ce se va comunica ulterior.
     Copiii alesi vor participa in sezonul 2017 al Taberelor Crestine Bradatel la unul din proiectele noastre: Tabara pentru copii sau Tabara de aventura montana pentru adolescenti, care se desfasoara in perioada 7-12 august 2015.
     Toate costurile pentru desfasurarea acestui proiect sunt acoperite atat din sumele adunate din proiectul sustinut de voluntarii taberei dar si de alti sponsori, dar sunt bineveniti toti cei care doresc sa sustina financiar acesti copii sau adolescenti. Sponsorul principal al evenimentului este firma Scan Tim SRL, careia ii multumim pentru sustinerea in acest proiect. Astfel se vor asigura pentru fiecare participant costurile pentru transport, cazare, masa, programul propriu-zis al taberei precum si un ghiozdan cu rechizite scolare, etc.
Ajuta si tu un copil sa vina in tabara!


Pentru mai multe detalii referitoare la acest proiect, ne puteti contacta la adresa:

office@bradatel.ro
Tel. 0742.461.146

  
  ďż˝