Weekend la Munte cu Tata

April 3, 2020 12:00 am to 11:59 pm

Revenim cu o data ulterioara pentru acest eveniment - multumim de intelegere

Planurile bune se fac din timp. Noi îți propunem un weekend la munte cu copilul tău în compania altor tătici și copii.
Așadar te așteptăm în perioada 22-24 Mai 2020 în Parcul Național Retezat, (locația Taberei Creștine Brădățel)

Veți avea parte de: drumeții; simularea unor situații speciale; o activitate nocturnă; coborâre cu bicicletele de la Baraj; cățărare; tiroliană; jocuri de interior; foc de tabără; alte surprize;

INFO Util:

*Locația este dotată cu camere de 7, respectiv 9 locuri, unde tăticii vor fi cazați împreună cu copiii lor. Fiecare cameră are grup sanitar propriu. Camerele vor fi încălzite. Servirea mesei se va face la cantina taberei.

*Echipament recomandat : încălțăminte de sport și drumeții, pelerină de ploaie, geacă de vânt, geantă (rucsac) de drumeție, șapcă de soare,  sticlă de apă, lanternă ...și nu uitați aparatul foto!

*Pentru coborârea cu bicicletele de la Barajul "Gura Apelor" (12 km), vă rugăm să vă aduceți bicicletele proprii. Tabăra dispune de un număr redus de biciclete, pe care vi le putem pune la dispozitie. Cei care nu doresc să coboare cu bicicleta, vor fi aduși în tabără cu mijloacele de transport cu care au urcat.

*Dacă aveți nevoie de transport sau dacă aveți locuri în plus în mașină (în special pentru cei din Timișoara) vă rugăm sa ne anunțați.

*Înregistrarea și cazarea se vor face vineri seara între orele 16-20, prima masă fiind cina de la ora 20:00. Va rugăm NU INTARZIATI!.

*Costul taberei este de 199 lei/persoană. Părinții care vin cu doi sau mai mulți copii vor plăti prețul întreg pentru primul copil, 169 lei pentru al doilea copil, respectiv 119 lei pentru al treilea copil.

Pentru înscriere vă rugăm să solicitați un formular de înscriere pe adresa: inscrieri@bradatel.ro și să achitati un avans de 100 lei/persoană, sau puteti achita suma integrală. În caz de retragere, avansul nu este returnabil.

La sosirea in tabara trebuie sa va prezentati la „Receptie” pentru a completa un formular in care declarati ca veti respecta regulamentul taberei si ca participarea la activitatile sportive si de entertainment ale taberei o veti face de buna voie si pe proprie raspundere, in conditiile de siguranta. 

 

 

Booking Form