Weekend la Munte cu Tata

October 9, 2020 12:00 am to 11:59 pm Tabara Crestina Bradatel

Weekend la munte cu tata 9-11 octombrie 2020

Înscrierile s-au încheiat pentru acest eveniment!

Cine se trezeste de dimineata, departe ajunge. Asadar nu ezita sa te inscrii alaturi de copilul tau la o noua aventura dedicata special taticilor si copiilor acestora.
Despre ce este vorba? Un weekend la munte pentru tatici si copii in Parcul National Retezat (locatia Taberei Crestine Bradatel), in perioada 9-11 octombrie 2020.
 
Drumetie, simularea unor situatii exceptionale, o activitate nocturna, coborare cu bicletele de la Barajul Gura Apelor, catarare, tiroliana, jocuri, foc de tabara si multe alte surprize sunt parte din programul weekendului.
Avand in vedere situatia pandemica la nivel national generata de coronavirus, am luat masuri speciale de protectie in conformitate cu recomandarile actuale. Activitatile se vor desfasura in aer liber, impartirea in camere si in timpul servirii mesei se va face cu un numar mai redus de persoane.
 
INFO Util:
 
 
  *  Taticii vor sta in camere impreuna cu copiii lor, fiecare camera are grup sanitar propriu. Camerele vor fi incalzite. Servirea mesei se va face la cantina taberei respectand conditiile de siguranta.
 
*Echipament recomandat: incaltaminte de sport si drumetii, pelerina de ploaie, geaca de vant, haine groase pentru seara, geanta (rucsac) de drumetie, sapca de soare, sticla de apa, lanterna.. si nu uitati aparatul foto!
 
*Pentru coborarea cu bicicletele de la Barajul "Gura Apelor" (12 km), va rugam sa va aduceti bicicletele proprii. Tabara dispune de un numar redus de biciclete, pe care vi le putem pune la dispozitie . Cei care nu doresc sa coboare cu bicicleta, vor fi adusi in tabara cu mijloacele de transport cu care au urcat.
 
*Daca aveti nevoie de transport pentru a ajunge in tabara sau daca aveti locuri in plus in masina (in special pentru cei din Timioara) va rugam sa ne anuntati.
 
*Inregistrarea si cazarea se vor face vineri seara intre orele 16-20, prima masa fiind cina de la ora 20:00. Va rugam NU INTARZIATI!.
 
*Costul taberei este de 199 lei/persoana. Parintii care vin cu doi sau mai multi copii vor plati pretul intreg pentru primul copil, 169 lei pentru al doilea copil, respectiv 119 lei pentru al treilea copil.
 
Pentru inscriere va rugam sa solicitati un formular de inscriere pe adresa: inscrieri@bradatel.ro si sa achitati un avans de 100 lei/persoana, sau puteti achita suma integrala. In caz de retragere, avansul nu este returnabil.
 
La sosirea in tabara trebuie sa va prezentati la "Receptie" pentru a completa un formular pentru Covid si un formular in care declarati ca veti respecta regulamentul taberei si ca participarea la activitatile sportive si de entertainment ale taberei o veti face de buna voie si pe proprie raspundere, in conditiile de siguranta.

Booking Form