Tabăra de volei

July 27, 2020 12:00 am to 11:59 pm

Tabara de volei - 2020

Intreaba-te daca ceea ce faci astazi te duce mai aproape de ceea ce vrei să fii maine. Iar dacă gandul iti zboară direct la volei, avem cea mai bună veste: te asteptam la Bradatel! 

Fiecare editie este una importantă, reprezentand o provocare pentru tinerii dornici să joace volei, să concureze cu ei insisi si sa devina mai buni, indiferent ca fac parte dintr-o echipa ori  joaca ocazional cu prietenii.

In tabara va stau la dispozitie instructorii de volei, oameni care practica si iubesc voleiul si sunt gata sa va ajute sa va imbunatatiti jocul. Se va lucra pe nivele, in functie de nivelul de joc al fiecaruia si vom invata atat elemente de baza cat si tehnica de joc: asezarea in teren, preluarea mingii de sus si de jos, ridicarea la fileu, atacul precum si alte elemente de joc.

De asemenea, in programul de dimineata vom avea un devotional, unde vom discuta despre cum sa fi un om de caracter, “desavarsit si destoinic pentru orice lucrare buna”. 2 Timotei 3: 17

Alte activitati din programul taberei de volei:

  • parcul de aventura
  • tiroliana
  • catarare
  • o drumetie in Retezat
  • foc de tabara
  • si alte surprize.

 Perioada: 27 Iulie -1 august 2020
Locatia: Tabara Crestina Bradatel in Parcul National Retezat
Costul taberei este de 450 lei. (100 lei avans la inscriere). Acest cost include cazarea, mesele, activitatile in parcul de aventura, costuri de transport cu microbuzul in drumetie spre Poiana Pelegii si intrarea in Parcul National Retezat. Optional se va mai plati doar taxa pentru o noapte in hamac.

Atentie! Pregatim terenul pentru că meciul va incepe in curand. Tu pentru ce lupti?

Perfectiune sau progres?

 

Inainte de sosirea in tabara veti completa o declaratie de sanatate pe propria raspundere, prin care veti declara nu aveti simptome specifice Covid 19 si nu ati intrat in contact cu persoane care prezentau aceasta boala. De asemeena va trebui sa fiti de acord sa vi se inregistreze temperatura si sa purtati masca, atunci cand este nevoie.

Pentru inscriere, acceseaza sectiunea INSCRIERI
Pentru echipament adecvatacceseaza sectiunea ECHIPAMENT

 

 

Booking Form