Tabăra de volei

August 2, 2021 12:00 am to 11:59 pm Tabara Crestina Bradatel

Tabara de volei - 2021

Perioada2-7 august 2021

       „Mmm?...Ce spuneai?...”

       Daca si tu visezi cu ochii deschisi la un meci palpitant de volei in aer liber sau dornic sa inveti acest sport atat de mult iubit, am solutia perfecta pentru tine. Tu, alti tineri care urmaresc acelasi scop cu tine: de a juca volei pe saturate, instructorii care vor scoate performanta din tine intr-o saptamana, terenuri de sport pregatite si multe altele. Imagineaza-ti doar: o saptamana petrecuta in Parcul National Retezat, volei cat cuprinde, pentru toate nivelurile de joc, parc de aventura cu tiroliana si perete de catarat, drumetie, devotionale de dimineata ca sa incepem ziua cu forte proaspete si nici o tabara nu se poate lipsi de focul de tabara. Noi iti ridicam mingea la fileu, tu… trebuie doar sa te inscrii. Hai cu noi!

Alte activitati din programul taberei de volei:

  • parcul de aventura
  • tiroliana
  • catarare
  • o drumetie in Retezat, care se va plati separat cu suma de 25 lei/participant.
  • foc de tabara
  • si alte surprize.


Locatia: Tabara Crestina Bradatel in Parcul National Retezat
Costul taberei este de 449lei. (100 lei avans la inscriere). Acest cost include cazarea, mesele, activitatile in parcul de aventura. Optional se va mai plati doar taxa pentru o noapte in hamac.

Tabara de volei se adreseaza participantilor cu varsta de peste 16 ani, cu exceptia celor care fac volei si care se pot inscrie de la varsta de 14 ani.

La sosirea in tabara, participantii cu varsta sub 18 ani, vor prezenta declaratia de sanatate pentru Covid, completata si semnata de catre parinte sau tutore iar participantii cu varsta peste 18 ani sa prezinte aceasta declaratie pentru Covid, semnata personal. De asemenea va trebui sa fiti de acord sa participati la efectuarea triajului epidemiologic in ziua sosirii in tabara dar si in restul zilelor in care participantul va sedea in tabara si sa permiteti sa se inregistreze temperatura, sa declarati cu sinceritate simptomele pe care le aveti si sa purtati masca, atunci cand este nevoie.

In cadrul triajului epidemiologic efectuat in prima zi, se va efectua un test rapid pentru depistare Covid, pe cheltuiala taberei. In acest sens, pentru persoanele sub 18 ani, este necesar sa primim in scris un accept din partea parintilor sau a tutorelui legal, iar persoanele de peste 18 ani vor semna personal acest accept. Daca testul este pozitiv, participantul va fi transportat acasa de catre parinte sau tutore, ne putand participa la tabara. De asemenea daca si alti participanti au intrat in contact pe timpul transportului, cu persoana depistata pozitiv, toti se vor intoarce acasa, neputand participa la tabara.

Înscrieți- vã din timp! Locurile sunt limitate!

Pentru înscriere vã rog solicitați un formular de înscriere pe adresa: inscrieri@bradatel.ro

Formularul primit nu se poate transmite si altor persoane, pentru a controla numarul de persoane inscrise. Daca cineva completeaza si trimite un formular primit de la alta persoana, nu se va lua in considerare, persoana nu va fi considerata inscrisa.

În situația actuală generată de răspândirea coronavirusului, am luat măsuri speciale de protecție, conform regulilor și recomandărilor actuale. 

Tel. 0733.745.584
Tel. 0742. 461. 146
Receptie 0756.164.633

Vã așteptãm!

Pentru inscriere, acceseaza sectiunea INSCRIERI
Pentru echipament adecvatacceseaza sectiunea ECHIPAMENT

 

 

Booking Form