Tabăra de Aventură Montană

August 2, 2021 12:00 am to 11:59 pm

Tabãra de aventurã montanã pentru adolescenți

Perioada: 2-7 august 2021

     3...2...1...atentie! Cat de curand incep inscrierile pentru a participa in cea mai aventuroasa saptamana de care vei avea parte in aceasta vara. Fii pe faza!

    Esti tanar si ai intre 13-18 ani, gata pentru diferite peripetii la munte?

Tabara Crestina Bradatel are pregatita o saptamana speciala pentru tine si prietenii tai. Activitati ca si drumetii in Parcul National Retezat, tiroliana, catarat, cursuri de orientare, diferite jocuri, foc de tabara si multe alte surprize te asteapta. Nu putem uita ca pe timpul verii sa fii la munte e cel mai minunat lucru: aerul proaspat, sunetele naturii, privelistile ametitoare, milioanele de stele...toata creatia lui Dumnezeu mai aproape de tine. Pregateste-te din timp cu echipament corespunzator de aventura montana si inscrie-te caci de restul...ne ocupam noi. Ce mai astepti?

Locatia: Tabara Crestina Bradatel in Parcul National Retezat

Costul taberei: 449 lei (100 lei avans la inscriere)

*Acest cost include cazarea, mesele, activitatile in parcul de aventura. Optional se va mai plati doar taxa pentru o noapte in hamac si eventual transportul cu microbuzul spre Lacul Bucura sau spre unul din obiectivele propuse spre vizitare.

Din program:

  1. Timp de studiu biblic și rugăciune
  2. Cântece și timp de închinare
  3. Activitãți în parcul de aventura:

               - cãțãrare
               - tiroliană

  1. Jocuri de interior si jocuri de exterior
  2. Drumetie în Parcul Național Retezat, care se va plati separat cu suma de 25 lei/participant. 
  3. Foc de tabãrã
  4. Curs de orientare in natura
  5. Alte surprize

     Nu uitați cã veniți la munte și trebuie sã aveți echipament corespunzãtor: încãlțãminte pentru sport și drumeții, pelerinã de ploaie, geacã de vânt, rucsac de drumeție, șapcã de soare, o sticluță de apă...și nu uitați aparatul foto pentru poze care vor valora o viațã! Dintre acestea pentru drumeții sunt obligatorii: bocancii de munte sau adidași cu talpă cramponată, pelerină de ploaie și rucsac.

Înscrieți- vã din timp! Locurile sunt limitate!

Pentru înscriere vã rog solicitați un formular de înscriere pe adresa: inscrieri@bradatel.ro

Formularul primit nu se poate transmite si altor persoane, pentru a controla numarul de persoane inscrise. Daca cineva completeaza si trimite un formular primit de la alta persoana, nu se va lua in considerare, persoana nu va fi considerata inscrisa.

În situația actuală generată de răspândirea coronavirusului, am luat măsuri speciale de protecție, conform regulilor și recomandărilor actuale. 

La sosirea in tabara, participantii cu varsta sub 18 ani, vor trebui sa prezente declaratia de sanatate pentru Covid, completata si semnata de catre parinte sau tutore iar participantii cu varsta peste 18 ani sa prezinte aceasta declaratie pentru Covid, semnata personal. De asemenea va trebui sa fiti de acord sa participati la efectuarea triajului epidemiologic in ziua sosirii in tabara dar si in restul zilelor in care participantul va sedea in tabara si sa permiteti sa se inregistreze temperatura, sa declarati cu sinceritate simptomele pe care le aveti si sa purtati masca, atunci cand este nevoie.

De asemenea persoanele minore vor prezenta la sosirea in tabara si o adeverinta medicala din partea medicului de familie din care sa rezulte ca sunt sanatosi si sa se precizeze "Apt pentru participarea in tabara".

In cadrul triajului epidemiologic efectuat in prima zi, se va efectua un test rapid pentru depistare Covid, pe cheltuiala taberei. In acest sens, pentru persoanele sub 18 ani, este necesar sa primim in scris un accept din partea parintilor sau a tutorelui legal, iar persoanele de peste 18 ani vor semna personal acest accept. Daca testul este pozitiv, participantul va fi transportat acasa de catre parinte sau tutore, ne putand participa la tabara. De asemenea daca si alti participanti au intrat in contact pe timpul transportului, cu persoana depistata pozitiv, toti se vor intoarce acasa, neputand participa la tabara.

Tel. 0733.745.584
Tel. 0742. 461. 146
Receptie 0756.164.633

Vã așteptãm!

Pentru inscriere, acceseaza sectiunea INSCRIERI

Pentru echipament adecvat, acceseaza sectiunea ECHIPAMENT

Booking Form