Tabăra de arte – Suspendată

August 3, 2020 12:00 am to 11:59 pm Tabara Crestina Bradatel

Datorita problemelor generate de Covid 19, aceasta tabara este suspendata temporar. Daca lucrurile se imbunatatesc, vom reprograma aceasta tabara pe sfarsitul vacantei.

Fiecare copil este un mic artist. Ce face artistul? Cauta sa se dezvolte, sa creasca, sa creeze si sa descopere la nesfarsit.
Si in acest an, punem la dispozitia copiilor in varsta de peste 6 ani, cea mai vasta si mai bogata paleta de activitati. Manuita cu atentie si cu grija, prin curiozitatea, pasiunea, entuziasmul si bucuria pura a micilor artisti, aceasta paleta care cuprinde o multitudine de culori specifice Bradatelului, precum tiroliana, drumetiile, focul de tabara si multe alte activitati frumoase, va avea ca rezultat un tablou exceptional: copiii, mai aproape de Marele Artist – Dumnezeu.

Perioada: 3-8 august 2020
Locatia: Tabara Crestina Bradatel in Parcul National Retezat

  “Prin experienta acestei tabere ne dorim ca participantii sa isi imbogateasca nivelul de cunostinte vizuale si sa isi dezvolte indemanarea si abilitatile practice prin arta. Pentru aceasta am pregatit ateliere care vor fi realizate in diferite tehnici: pictura, desen, craft si colaj din materiale reciclate.”  Alina Cernescu

Pentru inscriere, acceseaza sectiunea INSCRIERI
Pentru echipament adecvatacceseaza sectiunea ECHIPAMENT

Booking Form