Tabăra de arte

August 2, 2021 12:00 am to 11:59 pm Tabara Crestina Bradatel

Titlul taberei: ”Arta in culorile naturii”

Fiecare copil este un mic artist. Ce face artistul? Cauta sa se dezvolte, sa creasca, sa creeze si sa descopere la nesfarsit. De data aceasta prin culori! 

”Arta in culorile naturii” va fi tema taberei din acest an, dedicata copiilor de la varsta de  8 ani in sus, recomandabil până la 13 ani, dar daca esti iubitor de arte, putem primi si copii cu vârste mai mari. Ateliere de pictura, modelaj, craft – prin care copiii vor invata cum sa produca culori din ceea ce gasesc in natura.

Iar cel mai bun model pentru cei acestia va fi cerul, alaturi de Creatorul sau. ”Dumnezeu – pictorul cerului” este una dintre culorile paletei de discutii prin care cei mici vor putea descoperi frumusetea lui Dumnezeu.

Bineinteles, nu vor lipsi tiroliana, drumetiile, cantecele, lectiile biblice, focul de tabara si multe alte activitati frumoase, pregatite cu atentie si in conditii de siguranta.

Perioada: 2-7 august 2021
Locatia: Tabara Crestina Bradatel in Parcul National Retezat

Pretul: 449 lei

  “Prin experienta acestei tabere ne dorim ca participantii sa isi imbogateasca nivelul de cunostinte vizuale si sa isi dezvolte indemanarea si abilitatile practice prin arta. Pentru aceasta am pregatit ateliere care vor fi realizate in diferite tehnici: pictura, desen, craft si colaj din materiale reciclate.”  Alina Cernescu

Înscrieți- vã din timp! Locurile sunt limitate!

Pentru înscriere vã rog solicitați un formular de înscriere pe adresa: inscrieri@bradatel.ro

Formularul primit nu se poate transmite si altor persoane, pentru a controla numarul de persoane inscrise. Daca cineva completeaza si trimite un formular primit de la alta persoana, nu se va lua in considerare, persoana nu va fi considerata inscrisa.

În situația actuală generată de răspândirea coronavirusului, am luat măsuri speciale de protecție, conform regulilor și recomandărilor actuale. 

Înregistrarea în tabără se va face luni, 2 august, începând cu ora 10, prima masă fiind prânzul, de la ora 13:30; Ultima masa este micul dejun sâmbătă 7 august, dupa care va fi plecarea spre casă.

La sosirea in tabara, participantii cu varsta sub 18 ani, va trebui sa prezente declaratia de sanatate pentru Covid, completata si semnata de catre parinte sau tutore iar participantii cu varsta peste 18 ani sa prezinte aceasta declaratie pentru Covid, semnata personal. De asemenea va trebui sa fiti de acord sa participati la efectuarea triajului epidemiologic in ziua sosirii in tabara dar si in restul zilelor in care participantul va sedea in tabara si sa permiteti sa se inregistreze temperatura, sa declarati cu sinceritate simptomele pe care le aveti si sa purtati masca, atunci cand este nevoie.

In cadrul triajului epidemiologic efectuat in prima zi, se va efectua un test rapid pentru depistare Covid. In acest sens, pentru persoanele sub 18 ani, este necesar sa primim in scris un accept din partea parintilor sau a tutorelui legal, iar persoanele de peste 18 ani vor semna personal acest accept. Daca testul este pozitiv, participantul va fi transportat acasa de catre parinte sau tutore, ne putand participa la tabara. De asemenea daca si alti participanti au intrat in contact pe timpul transportului, cu persoana depistata pozitiv, toti se vor intoarce acasa, neputand participa la tabara.

Totodata persoanele minore vor prezenta o adeverinta din partea medicului de familie, din care sa rezulte ca este sanatos si apt pentru tabara.

Tel. 0733.745.584
Tel. 0742. 461. 146
Receptie 0756.164.633

Vã așteptãm!

Pentru inscriere, acceseaza sectiunea INSCRIERI
Pentru echipament adecvatacceseaza sectiunea ECHIPAMENT

Booking Form