Tabara tinerilor peste 25

July 27, 2020 12:00 am to 11:59 pm

Tema taberei:  Evadarea!

Trăiești într-o realitate pe care nu o poți gestiona. Rutina unui serviciu pe care îl detești, un context familial cu care nu te identifici,  o biserică în care nu reușești să crești, un trecut care te urmărește, sau poate esti multumit de ceea ce ai dar vrei ceva mai mult.

Pentru că nu reușești să scapi de probleme, evadezi.

Oare asta sa fie solutia? Vino impreuna cu noi si vom cauta raspunsuri la aceste provocari.

Perioada: 27 iulie-01 august 2020
Locatia: Tabara Crestina Bradatel in Parcul National Retezat
Costul taberei este de 450 lei. (100 lei avans la inscriere). Acest cost include cazarea, mesele, activitatile in parcul de aventura, costuri de transport cu microbuzul in drumetie spre Poiana Pelegii si intrarea in Parcul National Retezat. Optional se va mai plati doar taxa pentru o noapte in hamac.

Intr-o calatorie un om descopera mai multe decat într-o biblioteca.

Ai peste 25 de ani  si iubesti muntele?  Aceasta tabara este despre tineri si adulti tineri valorosi, nerăbdători sa parcurga un traseu special, pavat cu provocari, de-a lungul caruia au ocazia sa cunoască alte persoane de aceeasi varsta, sa lege prietenii sanatoase si sa isi consolideze relatia cu Dumnezeu. O multime de activitati interactive menite să contribuie la cresterea si dezvoltarea ta personala îti stau înainte.  Biletul te asteaptă!

Planificam ca pe parcursul taberei sa facem multe activitati interesante si o drumetie catre Lacul Bucura, in Parcul National Retezat. Costurile de intrare in Parc si transportul ceea ce va implica costuri suplimentare de transport.

Din program:

  • Activitati de dezvoltare personala
  • Jocuri de echipa 
  • Instruire si antrenament in jocul de volei
  • Activitati sportive si distractive
  • Activitati din parcul de aventura al taberei: tiroliana, catarare
  • Discutii deschise pe diverse teme
  • Studii- principii biblice
  • Drumetie la Lacul Bucura - cel mai mare lac din Retezat
  • O noapte in hamac (contra cost)
  • Foc de tabara

Inainte de sosirea in tabara veti completa o declaratie de sanatate pe propria raspundere, prin care veti declara nu aveti simptome specifice Covid 19 si nu ati intrat in contact cu persoane care prezentau aceasta boala. De asemeena va trebui sa fiti de acord sa vi se inregistreze temperatura si sa purtati masca, atunci cand este nevoie.

Invitat special: Pastor - Samy Tutac

Pentru inscriere,, acceseaza sectiunea INSCRIERI

Pentru echipament adecvat, acceseaza sectiunea ECHIPAMENT

 

 

Booking Form