Oltenia – 300

August 27, 2018 12:00 am to 12:00 am Tabara Crestina Bradatel

Roagă-te!     ‎Susţine!    Investește! 300 de tineri asteapta asta!

    ‎

Sustine un Copil - Click Aici!

Proiectul “Tineri din Oltenia la Bradatel”

Anul 2017 a fost un anul de start in proiectul privind organizarea de tabere pentru copiii si tinerii din Oltenia. Proiectul anului trecut a fost initiat de Radio Vocea Evangheliei Timisoara si s-a desfasurat in mai multe locatii din tara. La Bradatel au venit multi dintre acestia.

Efectul acestor tabere in viata copiilor si tinerilor din Oltenia, ne-a motivat si provocat sa continuam aceste tabere si in acest an. Astfel ca Tabara Crestina Bradatel isi asuma un nou proiect, pentru 300 de tineri tot din zona Olteniei.

Dorim ca prin acest proiect sa avem un impact pozitiv în vieţile tinerilor din Oltenia ce visează , ca și noi, la lucruri mari în viitor. Credem ca o investitie in viata lor in acest moment, le poate influenta viata si ii poate motiva sa tinda spre excelenta, din toate punctele de vedere. Dorim ca aceasta excelenta sa vizeze performantele lor scolare, motivatia lor de a-si dezvolta caracterul si posibilitatea de a-L cunoastre la Dumnezeu si de a incepe o relatie personala cu El.

Tabara va avea un program amplu si bogat atat in activitati sportive, jocuri care sa le dezvolte posibilitatiile de a lucra in echipa, drumetii in Parcul National Retezat dar si activitati spirituale, timp de muzica si cantece, mesaje spiritual si studiu biblic.

   ‎Sumar Program:

     ‎• mesaje și studii biblice;
     ‎• timp de laudă și închinare;
     ‎• jocuri și concursuri distractive;
     ‎• diferite activităţi sportive: tiroliană, căţărare pe zid, curs cu obstacole la înălţime, tir cu arcul, paintball, ping-pong etc.
     ‎• drumeţie la unul din punctele de atracţie ale masivului Retezat.

   ‎COST : 500 de lei (include: transport, cazare, masă și alte facilităţi ale taberei).

    ‎ -vor participa copiii cu vârste cuprinse între 13-17 ani din Oltenia -

   Investește în acest proiect și oferă unui copil șansa de a vedea lumea dintr-o altă perspectivă!

‎Pentru mai multe detalii și pentru o implicare  eficientă scrieţi-ne pe adresa de email office@bradatel.ro și aflaţi cum puteţi să ajutaţi sau să luaţi parte la acest proiect.

Dacă aveți sugestii sau solicitări în legătură cu acest eveniment, vă rugăm să ne scrieți.

Tel: 0742 461 146
Recepţie: 0756.164.633

Sustine un Copil - Click AICI !

 

 

Booking Form